Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μου είπε κάτι» - Η αντίδραση του πατέρα του, Απόστολου, στον χωρισμό του με την Πάουλα Μπαντόσα

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram Στέφανος Τσιτσιπάς (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram Στέφανος Τσιτσιπάς (δεξιά)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρούσε σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα, με την οποία δήλωνε τρελά ερωτευμένος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και τα φιλιά τους και οι κοινές τους αναρτήσεις έκαναν κάθε φορά τον γύρο του διαδικτύου. Παρόλα αυτά, πριν από μερικές ημέρες προχώρησαν σε ανακοίνωση σχετικά με τον χωρισμό τους.

Ο διάσημος τενίστας δεν έχει κάνει κάποια άλλη δήλωση, όμως ο πατέρας του, Απόστολος, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, αποκαλύπτοντας εάν τον είχε ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή στον δεσμό τους και πώς αισθάνεται γι' αυτή τους την απόφαση.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για τον χωρισμό του με την Πάουλα Μπαντόσα

«Το Πάσχα πέρασε με προπονήσεις, αυτό είναι αλήθεια. Ταυτόχρονα, βρήκαμε χρόνο και κάναμε κάποιο οικογενειακό τραπέζι, όσοι ήμασταν, τέλος πάντων, μαζί. Ο μικρός του αδερφός, η μητέρα του, εγώ, αυτά... Προσπαθεί πάντα να είναι καλή η ψυχολογία του. Νομίζω αυτό προσπαθούμε όλοι μας, αλλιώς θα είναι δύσκολο. Όπως κάθε πατέρας και κάθε δάσκαλος, νομίζω η πιο σημαντική συμβουλή που μπορείς να δώσεις σε έναν αθλητή αυτού του επιπέδου είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει αυτό που κάνει», είπε αρχικά, εξηγώντας πως ως αθλητής δεν μπόρεσε να περάσει το Πάσχα όπως όλοι οι υπόλοιποι λόγω των προπονήσεων και της διατροφής του.

Όσον αφορά στον χωρισμό του γιου του, απάντησε συγκεκριμένα: «Δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να σας πω κάτι που δεν το γνωρίζω. Δεν έχω ιδέα, πιστέψτε με. Δεν μου είπε κάτι, δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Είναι η προσωπική του ζωή, δεν ξέρω αν οι ίδιοι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Είναι ενήλικες για να το καταλάβουν αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα προσωπικά τους. Αλλά νομίζω ότι θα παραμείνουν πάρα πολύ κοντά ο ένας στον άλλο» και πρόσθεσε:

«Έχω την εντύπωση πως εάν δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί στον ίδιο χώρο, είναι πολύ δύσκολο να είναι μαζί. Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε στον ίδιο χώρο, οπότε τα καταφέρνουμε με κάποιο τρόπο και κατανοούμε και καταλαβαίνουμε τι θυσίες χρειάζονται για να επιτευχθούν αυτά που έχουμε οραματιστεί».

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του για το τέλος της σχέσης τους

«Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες μέρες για μένα, αλλά είμαι δυνατός άνθρωπος και προσπαθώ να διαχειριστώ τα πράγματα όσο μπορώ», είπε αρχικά η Πάουλα Μπαντόσα μιλώντας στο tennis.com.

«Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές, έχουμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα και μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρία (Σαράποβα) και του Γκριγκόρ (Ντιμιτρόφ), που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως τη λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι», πρόσθεσε.

Για την ανακοίνωση του χωρισμού τους, επισήμανε: «Δεν είναι εύκολο που από την αρχή η σχέση ήταν τόσο δημόσια. Είναι σαν να πρέπει να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη από όλους, την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου. έχω στήριξη ακόμα και τη δική του ομάδα και οικογένεια. Όλοι μας στηρίζουν. Στην τελική, δεν συνέβη κάτι κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στο tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».