Έλενα Τσαγκρινού για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Με έφερε σε πολύ αμήχανη θέση, αλλά τον συγχωρώ» - «Αν ήταν καλό δεν θα είχε πάει 17η στη Eurovision»

Τι συνέβη με την εγκυμονούσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Με έφερε σε πολύ αμήχανη θέση, αλλά τον συγχωρώ» - «Αν ήταν καλό δεν θα είχε πάει 17η στη Eurovision»

Η Έλενα Τσαγκρινού πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, ώστε να συζητήσει για την Eurovision 2024, τις φετινές συμμετοχές, αλλά και την δική της πριν από μερικά χρόνια, ως εκπρόσωπος της Κύπρου, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που υπήρχαν.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τότε, σχολιάζοντας το κομμάτι με το οποίο συμμετείχε εκείνη, "El Diablo", το χαρακτήρισε μέτριο, με την εγκυμονούσα να "παγώνει" στον αέρα και να μην αντιδρά εκείνη τη στιγμή, παρόλο που υπήρχε μεγάλη αμηχανία.

Η αμηχανία της Έλενας Τσαγκρινού μετά το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

Την Τετάρτη 8/5, όμως, η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε στο πλατό του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, και κλήθηκε να μιλήσει για το σκηνικό αυτό, λέγοντας:

«Συνήθως χρησιμοποιώ την ευγένεια, οπότε δεν απάντησα εκείνη τη στιγμή, αλλά θεωρώ ότι μόνο μέτριο δεν ήταν το τραγούδι μας. Ήταν 50 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, οπότε σίγουρα δεν ήταν μέτριο κι αυτό φάνηκε. Με έφερε σε πολύ αμήχανη θέση αυτό το σχόλιο. Ήταν πολύ προσωπική άποψη κάποιου ανθρώπου. Δεν του κρατάω κακία. Δεν συζητήσαμε, βέβαια... Τον συγχωρώ».

Δείτε επίσης: «Θέλουμε να βγάλουμε το μωρό μας...» - Το όνομα του παιδιού και η ανακοίνωση για τον γάμο με τον Dj Stephan

Το ξέσπασμά του

Τα λόγια της έφτασαν στα αυτιά του δημοσιογράφου, ο οποίος την Πέμπτη 9/5 έδωσε την απάντησή του γι' αυτό. Ειδικότερα, δήλωσε: «Ό,τι έλεγα το 2021 στην εκπομπή το είπα και το 2024. Να είμαστε ειλικρινείς προς τους τηλεθεατές. Δεν λέμε άλλα όταν είναι μπροστά και το είπα μέτριο. Δεν το είπα κακό το τραγούδι. Δεν είπα ότι είναι ίδιο με τα τραγούδια της Lady Gaga. Μέτριο το είπα. Γιατί στενοχωρήθηκε; Εκείνη το έγραψε το τραγούδι; Η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Μαρινέλλα, δεν έχουν μέτρια τραγούδια; Αν τους το πεις δεν σημαίνει ότι τους θίγεις. Θα στο πουν και μόνοι τους ότι το έχουν πει και μπούρδες.

Αν το είχε γράψει εκείνη δεν θα της έλεγα ότι είναι μέτριο και βέβαια με ανάγκασες εσύ όταν έλεγες ότι είναι η καλύτερη συμμετοχή της Κύπρου. Πώς είναι η καλύτερη συμμετοχή της Κύπρου; Είναι καλύτερο από το Fuego; Και όχι ότι με συγχωρεί. Αυτό με πείραξε. Τι πάει να πει "τον συγχωρώ"; Δεν έκανα κάτι κακό. Η ειλικρίνεια πρέπει να εκτιμάται. Αν ήταν καλό δεν θα είχε πάει 17η... Ούτε είναι λογικό να λες ότι αν δεν λεγόταν "El Diablo" θα ήταν στην 3άδα».

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν τα έχω ξαναπεί αυτά ποτέ!» - Η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο θάνατος του αδερφού του και η συγγνώμη στον Στέλιο Κρητικό

Η Ελένη Τσολάκη, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσε να του εξηγήσει πως είναι λογικό να στενοχωρηθεί και πως και εκείνη στη θέση της το ίδιο αμήχανα θα ένιωθε, γι' αυτό και απολογήθηκε και της έστειλε ένα φιλί.