Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: «Μας φέρνει μεγάλο πόνο...» - Συγκινημένη η Κάτια Δανδουλάκη στο τελευταίο της αντίο

Οι σπαρακτικές δηλώσεις της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: «Μας φέρνει μεγάλο πόνο...» - Συγκινημένη η Κάτια Δανδουλάκη στο τελευταίο της αντίο

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Άννας Παναγιωτοπούλου, βρέθηκαν στις 10:30 το πρωί στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να συνοδεύσουν την σπουδαία ηθοποιό στην τελευταία της κατοικία. Πολλά από τα αγαπημένα της πρόσωπα μίλησαν και στις κάμερες, εκφράζοντας τα πιο ωραία και συγκινητικά λόγια για εκείνη.

Ανάμεσά τους και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, συντετριμμένη για την απώλεια αυτή. Αποκάλυψε πώς ήταν πίσω από τις κάμερες και ποια ήταν τα χαρακτηριστικά που την ξεχώριζαν.

Δείτε επίσης: Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου - Συγκίνηση στο νεκροταφείο Ζωγράφου με το στεφάνι της Κατιάνας Μπαλανίκα

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

«Δεν έχουμε λόγια γι' αυτό, κανένας δεν μπορεί να εκφράσει τη μοναξιά που ζούμε, έχοντας περάσει μέσα από πολύ φως, πολλή χαρά, πολλά γέλια και τώρα βλέπετε, η απόλυτη σιωπή, η απόλυτη θλίψη. Φεύγει μια εποχή και μας φέρνει μεγάλο πόνο και μελαγχολία. Ήταν ένας άκακος, σπουδαίος και ταλαντούχος άνθρωπος», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε επίσης: Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Καταρρακωμένη η Μαριάννα Τουμασάτου - Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος, η νύφη και η εγγονή της

Έφυγε από την ζωή από επιπλοκές - σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει - με τα αγαπημένα ης πρόσωπα να την οδηγούν σήμερα 9/5 στην τελευταία της κατοικία. Πολλοί καλλιτέχνες την αποχαιρέτησαν, με τον Σταμάτη Φασουλή με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια φίλοι και καταρρέει πάνω από το φέρετρο.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκε το 1972 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη, που της χάρισε ένα εγγόνι. Χήρεψε το 2014. Ζούσε στον Λυκαβηττό, αλλά περνούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα, έως και χρόνο, στην Τήνο.

 Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου γιος, νύφη, εγγονί