Χριστίνα Βραχάλη: Δάκρυσε μιλώντας για τον νέο της σύντροφο - Οι σχέσεις με τον βιολογικό πατέρα της κόρης της

«Ο σύντροφός μου μας επέλεξε πολλούς μήνες πριν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χριστίνα Βραχάλη: Δάκρυσε μιλώντας για τον νέο της σύντροφο - Οι σχέσεις με τον βιολογικό πατέρα της κόρης της

Η Χριστίνα Βραχάλη παραχώρησε μια εφ' 'όλης της ύλης συνέντευξη την Πέμπτη 9/5 με την γνωστή αθλητικογράφο να μιλάει εξομολογητικά στο Πρωινό για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Βραχάλη: «Τη βάζει πάνω μου και εκεί που το παιδί ουρλιάζει...» - Ανατριχιάζει με τα πρώτα λεπτά μετά τον τοκετό της

Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Βραχάλη για την κόρη της και τον πατέρα του παιδιού

«Βγήκε δημοσίευμα τον Σεπτέμβριο, όταν δηλαδή ήμουν ήδη επτά μηνών, οπότε ήταν κάτι που δε μπορούσε να μη φαίνεται. Ήταν καθαρά προσωπική επιλογή γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό ως διαδικασία και ήθελα να το προστατεύσω. Δε με ενόχλησε όταν δημοσιοποιήθηκε ότι ήμουν έγκυος, ήταν μία αλήθεια, μία πραγματικότητα. Τα μίντια κάνουν τη δουλειά τους, δουλεύω μέσα στα μίντια, ξέρω πώς λειτουργούν.

Το βασικό είναι να μην υπάρχει κακή πρόθεση. Πίσω από ένα δημοσίευμα κρύβεται μία προσωπική ιστορία. Ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρη στις αποφάσεις μου και η απόφαση αυτή έγινε κάπως ευκολότερη, γιατί έχω ένα φοβερά υποστηρικτικό περιβάλλον. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μία φοβερά αγαπημένη οικογένεια και έχω πολύ καλούς φίλους.

Επίσης, έχω έναν άνθρωπο τους τελευταίους 10 μήνες, που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά, ανιδιοτελής αγάπη, είναι δίπλα μου στήριγμα και υποστηρικτικός σε όλα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ο σύντροφός μου αγαπούν εμένα. Το εγώ πια - δεν είναι μόνο Χριστίνα - είναι Χριστίνα και Ειρήνη. Οπότε όποιος επιλέγει να με αγαπάει, είτε είναι ο σύντροφός, είτε είναι οι φίλοι μου, είτε είναι η οικογένειά μου, μας επιλέγουν μαζί. Ο σύντροφός μου μας επέλεξε πολλούς μήνες πριν. Είναι βαθιά συγκινητικό.

Δεν ήταν στα σχέδιά μου να γίνω μαμά. Ήθελα σίγουρα ένα παιδί να δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες, να είναι προϊόν αγάπης, ενός ισχυρού δεσμού κλπ. Άσχετα αν με εμένα δεν συνέβη. Με τον βιολογικό πατέρα υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο, το οποίο έχει μόνο ένα στόχο που είναι το καλό του παιδιού. Η εγκυμοσύνη ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Πέρασα πολύ όμορφα, ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά», είπε η Χριστίνα Βραχάλη.