Eurovision 2024 - Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώνει την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου: «Η μία και μοναδική βασίλισσα!»

Αμοιβαίος θαυμασμός ανάμεσα σε δύο θρύλους του διαγωνισμού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πέρασαν 19 χρόνια από την ημέρα που η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε το θρυλικό «My Number One» κερδίζοντας έτσι την πρωτιά για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει, όπως φάνηκε και από τη στιγμή που η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στην αρένα και ερμήνευσε ξανά το κομμάτι που χαρακτήρισε την παρουσία της στον διαγωνισμό τραγουδίου.

Εξυπακούεται ότι τα σχόλια στα social ήταν διθυραμβικά, με τους περισσότερους να υποκλίνονται στην επανεμφάνιση της βασίλισσας της Eurovision. Ανάμεσα σ' εκείνους που αναγνώρισαν το μεγαλείο της ήταν άλλη μία «θεά» του διαγωνισμού τραγουδιού, που λίγες μέρες πριν είχε ξεσηκώσει επίσης το Malmo Arena με τη δική της εκρηκτική ερμηνεία.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Σάλος με την κίνηση της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ - «Ούτε για ροχάλα δεν είσαι ρε τσόκαρο»

Τα σχόλια της Ελένης Φουρέιρα για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision

Ο λόγος, φυσικά, για την Ελένη Φουρέιρα που δήλωσε μαγεμένη από την ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου και της έδωσε τα εύσημα. «Η μία και μοναδική βασίλισσα!», γράφει πάνω στο βίντεο η Ελένη Φουρέιρα, ενώ ακούγεται να λέει «Θεά μου», απευθυνόμενη προφανώς στη νικήτρια της Eurovision 2005.

Ελένη Φουρέιρα για Έλενα Παπαρίζου

Η εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση

Σημειώνεται ότι όλο το στάδιο και οι παρουσιαστές τραγουδούσαν το Number One 19 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία. Η ενέργεια της Έλενας Παπαρίζου ήταν καθηλωτική, καθώς το κοινό και οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη έκανε η Έλενα Παπαρίζου χτες το βράδυ στη Eurovision, επιλέγοντας ένα jumpsuit Vrettos Vrettakos, με 1.000.000 κρύσταλλα σε μπλε, χρυσό και κίτρινο.

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση στη βραδιά του Β' ημιτελικού. Η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται επίσης να παρουσιάσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision.