Έλενα Παπαρίζου: Εκρηκτική εμφάνιση στη Eurovision με σύνολο Vrettos Vrettakos - 1.000.000 κρύσταλλα και ο συμβολισμός τους

Λαμπερή και πανέμορφη, αποθεώθηκε στην σκηνή του Malmö Arena στη Σουηδία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Tryfon Nakis
Photo by Tryfon Nakis

Έλαμψε για άλλη μία φορά η Έλενα Παπαρίζου στην σκηνή της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του Β΄ Ημιτελικού, τραγουδώντας το "My number One" που 19 χρόνια πριν μάς χάρισε την πρωτιά - και η τραγουδίστρια κέρδισε ξανά την πρώτη θέση τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την εκθαμβωτική της εμφάνιση.

Η Έλενα μάγεψε την Ευρώπη και αποθεώθηκε από το κοινό, που είχε κατακλύσει το Malmö Arena στη Σουηδία, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, που δεν σταμάτησε να χορεύει υπό τους ήχους της λύρας! Η ίδια έλαμπε μέσα στη μοναδική δημιουργία Vrettos Vrettakos, αναδεικνύοντας την έμφυτη κομψότητά της και το αξεπέραστο στυλ της.


Εκκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με δημιουργία Vrettos Vrettakos

Μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη έκανε η Έλενα Παπαρίζου χτες το βράδυ στη Eurovision, επιλέγοντας ένα jumpsuit Vrettos Vrettakos, με 1.000.000 κρύσταλλα σε μπλε, χρυσό και κίτρινο, με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και custom made ασορτί μποτίνια Vrettos Vrettakos by Bilero, ενώ το styling φέρει την υπογραφή του Άρη Γεωργιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ο συμβολισμός των χρωμάτων που επιλέχθηκαν, καθώς το χρυσό, το κίτρινο και το μπλε συμβολίζουν την ελευθερία, τη δύναμη και το φως της Ελλάδας, μέσα από αρχαϊκά μοτίβα! Για την ολοκλήρωση του ρούχου χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής, ενώ την τελική πινελιά βάζουν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη.


Η Έλενα Παπαρίζου, με φουλ ενέργεια και διάθεση στα ύψη έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει ο χορός, αφού ο κόσμος που παρακολουθούσε δεν σταμάτησε να τραγουδά και να λικνίζεται στους ήχους του My number One.

έλενα παπαρίζου look eurovision 2024
Photo by Tryfon Nakis

Εκτός από την Έλενα, τραγούδησαν και οι παλαιότερες νικήτριες, η Σερτάμπ, που εκπροσώπησε την Τουρκία στον διαγωνισμό το 2003, και η Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, για τη Σουηδία.


Η Έλενα Παπαρίζου μάγεψε με την ομορφιά της

Την εξαιρετική στυλιστική επιλογή της συμπλήρωσε ιδανικά με ένα υπέροχο sleek χτένισμα από τον Emir Kapetanovic, που τόνισε το ταμπεραμέντο της με ένα ζεστό καστανό χρώμα στα μαλλιά, αναδεικνύοντας τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της.



Η εικόνα ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό μακιγιάζ διά χειρός My Emilsson, που έδωσε έμφαση στα μάτια με ένα ελαφρύ μπρονζέ smokey-eye, με λάμψεις στα ζυγωματικά, αφήνοντας το υπόλοιπο make-up look σε ήπιους τόνους, με nude ματ κραγιόν, προκειμένου να αναδειχτεί η συνολική της λαμπερή εμφάνιση, που αποτυπώθηκε εξαιρετικά στα κλικ του φωτογράφου Tryfon Nakis.

έλενα παπαρίζου eurovision 2024
Photo by Tryfon Nakis