Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι και η αποκάλυψη

«Μου έχει γίνει μιάμιση φορά πρόταση να πολιτευτώ»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Ματσούκα παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Forever, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Vault, το βράδυ της Πέμπτης 9/5 και με αυτή την αφορμή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ άλλων η γοητευτική ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες», αποκάλυψε πού πέρασε το Πάσχα με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τον λόγο που δεν θέλει να πολιτευτεί, παρότι στο παρελθόν της έχουν γίνει αντίστοιχες προτάσεις.

Δείτε επίσης: Πέτρος Κόκκαλης: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα όταν γνωριστήκαμε...» - Έτσι ξεκίνησε η σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα

«Το Πάσχα μείναμε στην Αθήνα με τον άντρα μου. Περάσαμε πολύ ωραία. Τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα πήγαμε στην Εύβοια, στην αδελφή μου και στον ανιψιό μου, και περάσαμε πολύ ωραία» είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα για την πολιτική

«Μου έχει γίνει μιάμιση φορά πρόταση να πολιτευτώ. Δεν το σκέφτομαι. Πιστεύω ότι αυτοί που έχουν αυτή την ιδιότητα, πρέπει να έχουν μια εμπειρία στα κοινά, να έχουν σπουδές σχετικές με τη διακυβέρνηση ενός κράτους και να είναι διατεθειμένοι να αφιερωθούν ψυχή τε και σώματι εκεί, κι εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να το κάνω αυτό, έχω μια δουλειά που αγαπάω πολύ επίσης» συμπλήρωσε αμέσως μετά η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» στον Alpha: