Μαρίνα Σάττι: Η απάντηση για τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε σαν μήνυμα πολιτικού χαρακτήρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Η απάντηση για τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που δείχνει την Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού της Eurovision. Πολλοί, μάλιστα, είπαν ότι εφόσον εκείνη την ώρα είχε τον λόγο η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan, αυτή η κίνηση ήταν πολιτικό σχόλιο για τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή από την πλευρά της Ελληνίδας εκπροσώπου.

Λίγο πριν ξεκινήσουν εκ νέου πρόβες για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της Μαρίνας Σάττι να προσβάλλει την Eden Golan, όπως και κανένα άλλο μέλος της Ισραηλινής αποστολής.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Ασύλληπτο κράξιμο στην Σάττι για την Eurovision - «Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο»

Ο λόγος πίσω από τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι

Πρόσθεσαν, επίσης, ότι αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, η Μαρίνα Σάττι αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Μιλώντας στο Eurovisionfun.com, άνθρωποι της ελληνικής αποστολής απέδωσαν το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στις πολύωρες πρόβες αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και όχι στην πρόθεσή της να προσβάλλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου.