Eurovision 2024: Γιώργος Καπουτζίδης & Μαρία Κοζάκου στηρίζουν Μαρίνα Σάττι - Το χιουμοριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα πίσω από την παρουσίαση του διαγωνισμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Την Πέμπτη 9/5 η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική συμμετοχή της Eurovision ανέβηκαν στην σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία ενόψει του Β' ημιτελικού (δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το ζάρι).

Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό του Σαββάτου 11/5 και μάλιστα στην 6η θέση της κατάταξης (δείτε εδώ τον πίνακα με τις δέκα χώρες). Λίγο πριν την έναρξη του β' ημιτελικού δημοσιεύτηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο instagram προς στήριξη της τραγουδίστριας.

Πιο αναλυτικά, οι πρώην παρουσιαστές της Eurovision, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου παρακίνησαν με έναν πολύ εύστοχο τρόπο τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και όχι μόνο να ψηφίσουν την Μαρίνα Σάττι.

Το χιουμοριστικό βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Κοζάκου για τον Β' ημιτελικό της Eurovision

«Λοιπόν παιδιά ακούστε! Αν ζείτε στο εξωτερικό, σε μια από τις χώρες που ψηφίζουν στον Δεύτερο Ημιτελικό και προφανώς θέλετε να ψηφίσετε τη Μαρίνα, στο video μας υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες με... ολοζώντανο γράφημα από 12 καταξιωμένους αναλυτές της EBU!
Πάμε δυνατά για Τελικό!
Καλή επιτυχία Ελλάδα!

#eurovision2024 #zari #greece
@mariakozakou

Disclaimer: Κανένα ζώο δεν κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Απεναντίας, μετά έφαγαν ΚΑΙ κονσέρβα ΚΑΙ κροκέτα», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.