Πέτρος Ιακωβίδης: «Δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου»

Ο τραγουδιστής εξέφρασε την εκτίμησή του για εκείνους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η κάμερα του «Happy Day» έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου στο «Vogue», όπου θα συνεργαστούν ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Ρία Ελληνίδου και ο Χρήστος Σαντικάι. Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στον Γιώργο Γιαννούλια γι' αυτή τη συνεργασία, την καριέρα του, τη στήριξη των γονιών του, αλλά και την ιδανική σύντροφο.

«Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, όσο κι αν είναι αυτό, ό,τι κι αν έχω καταφέρει, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου. Δηλαδή δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου. Έρχονται στις πρεμιέρες μου και από… τις πρόβες generale είναι εδώ», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Δείτε επίσης: Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα είχα κάνει ήδη οικογένεια αν...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή

Ο Πέτρος Ιακωβίδης για τις παρατηρήσεις των γονιών του

«Ειδικά όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω τον πατέρα μου, που είναι συγκινημένος, για μένα είναι πολύ όμορφο αυτό. Καλά, για τη μητέρα μου δεν το λέω ότι συγκινείται, γιατί συγκινείται γενικά, οπότε ο πατέρας είναι ο πιο συγκρατημένος. Η μάνα μου έχει εύκολο το κλάμα και είναι αυτό το “αχ παιδί μου” και αγκαλιά. Τον πατέρα μου τον θυμάμαι πάντα σε όλες τις πρεμιέρες να μην κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να κάτσουν στο τραπέζι. Τριγυρνάει μέσα στο μαγαζί, παρατηρεί τα πάντα και μόλις τελειώνω, έρχεται και μου κάνει παρατηρήσεις. Νομίζω ότι είναι από τους πιο δύσκολους κριτές».

«Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του. Εννοώ ότι η γυναίκα που, μέχρι να φύγεις από το σπίτι, μπορεί να σε ηρεμήσει, είναι η μητέρα μας. Θέλεις την αγκαλιά της, σε ηρεμεί, σου παίρνει τα προβλήματα. Οπότε, όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα, ότι όσα προβλήματα κι αν έχεις, γυρνάς στο σπίτι και μόνο που τη βλέπεις μπορείς να τα ξεχάσεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα, αν την έχω βρει, δεν μπορώ να το πω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Alpha.