Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Είχα ξεχάσει να πάρω μπομπονιέρες»

Η σημασία πίσω από την ημερομηνία και η στάχτη στα μάτια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Είχα ξεχάσει να πάρω μπομπονιέρες»

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες», μίλησε για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, όπου έκανε και μία απροσδόκητη αποκάλυψη για όσα προετοίμαζαν, αλλά και για πράγματα που ξέχασαν.

«Το αποφασίσαμε καιρό πριν, είπαμε αυτή την ημερομηνία, που για εμάς σήμαινε πολλά πράγματα γιατί τότε κλείναμε 7 χρόνια μαζί. Ήταν, μάλιστα, Παρασκευή και μετά είχα παράσταση, οπότε μία που παντρεύτηκα και μία που έκανα το δελφίνι. Δεν θέλαμε πολύ κόσμο, λίγους κοντινούς ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Ήταν πολύ όμορφα, απλά», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Για να συμπληρώσει: «Βέβαια προσπαθήσαμε να το κρύψουμε, δεν λέγαμε πουθενά το “πότε”, παρά μόνο στους δικούς μας ανθρώπους, δεν έτυχε να το πω κάπου, σε μία συνέντευξη είπα κάτι που παρέπεμπε σε άλλη ημερομηνία και έριξα στάχτη στα μάτια. Θεώρησαν ότι η ημερομηνία θα ήταν 7 Δεκεμβρίου, γιατί τόνισα αυτόν τον αριθμό, ενώ ήταν 1η Δεκεμβρίου κι εγώ εννοούσα τα 7 χρόνια».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι και η αποκάλυψη

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα για την ημέρα του γάμου

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε: «Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ τον γάμο μου, δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό. Την τελευταία στιγμή έκανα πρόβα νυφικού, μπομπονιέρες δεν είχαμε επειδή ξέχασα ότι υπήρχε κι αυτό. Δεν το σκέφτηκα. Και την τούρτα έκανα τελευταία στιγμή, τρεις μέρες πριν. Νόμιζαν ότι το λέω για τον επόμενο χρόνο, όχι για... μεθαύριο».

«Δεν είχα αγωνία και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στη δική μου περίπτωση, επειδή ο κύκλος μου είναι περιορισμένος. Έχουμε ένα κοινό με τον Πέτρο σε αυτό, δίνουμε μεγάλη αξία στην ουσία της προσωπικής ζωής. Δεν θα έλεγα ότι κάναμε κάτι αντισυμβατικό, εκτός απ' ότι ήρθαμε μαζί, και από ένα σημείο που δεν μας περίμεναν. Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην πλευρά που φαντάζονταν ότι θα μας αφήσει το αυτοκίνητο, αλλά εμείς ήρθαμε με πλάτη. Το είχαμε πει πως όταν θα κλείσουμε τα 7 χρόνια θα το κάνουμε. Η διάρκεια σε μία σχέση δεν είναι αυτονόητη», κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα όσον αφορά το θέμα.