Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν τον έχω δει να φοράει ακριβό ρολόι...» - Η απάντησή της στα σχόλια για την οικονομική δύναμη του Πέτρου Κόκκαλη

«Ο Πέτρος δεν είναι εδώ για να πλουτίσει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν τον έχω δει να φοράει ακριβό ρολόι...» - Η απάντησή της στα σχόλια για την οικονομική δύναμη του Πέτρου Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 10/5 στην εκπομπή του Στούντιο 4 με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, τον πρόσφατο γάμο τους (δείτε εδώ τι είχε ξεχάσει το ζευγάρι) αλλά και για τα σχόλια που δέχονται λόγω της οικογένειας και της κοινωνκής τάξης του Ευρωβουλευτή.

Ανάμεσα στα στοιχεία του Πέτρο Κόκκαλη που γοητεύουν την Δήμητρα Ματσούκα είναι η απλότητά του, όπως αναφέρει η ίδια αλλά και το γεγονός πως ο σύζυγός της δεν θέλησε ποτέ να κάνει επίδειξη της οικονομικής του άνεσης.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για την οικονομική κατάσταση του Πέτρου Κόκκαλη

«Την κοινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου πιο πολύ την ήθελα εγώ, παρά ο Πέτρος. Για εμένα ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη ο Πέτρος να καταφέρει να επικοινωνήσει στον κόσμο όλη αυτή την προσπαθεί που έχει κάνει με το Κόσμο.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Γνωρίζουμε όλοι, ότι ο Πέτρος έχει μεγαλώσει σε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη δύναμη και αυτό το προνόμιο ο Πέτρος το αισθάνεται ότι πρέπει να βοηθήσει και να κάνει πράγματα. Όταν είσαι σοβαρός Ευρωβουλευτής και όχι τουρίστας όπως οι περισσότεροι είναι η σοβαρή δουλειά. Εμένα αν με ρωτάτε μου λείπει. Είμαστε χώρια κυρίως.

Ο Πέτρος δεν είναι εδώ για να πλουτίσει, για να γίνει γνωστός, αυτά τα πράγματα δεν τα έχει στερηθείο ίδιος. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία.

Δεν έχει άλλον κόσμο ο Πέτρος, ο Πέτρος είναι τελείως διαφορετικός, ο τρόπος που ζει από αυτό που φαντάζεται κάποιος, είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει να φοράει ακριβό ρολόι, δεν είχε ποτέ στη ζωή του αν σας λέει κάτι αυτό. Γιατί οι άνθρωποι συνήθως σε αυτήν την κατάσταση την οικονομική έχουν κάποιες συνήθειες που είναι πολύ συνεπείς σε αυτό που λέω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ο Πέτρος είναι πιο πλούσιος από εμένα», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.