Eurovision: Αγνώριστη η θρυλική Netta Barzilai που κέρδισε με το ''Toy'' - Μείον 30 κιλά έξι χρόνια μετά τη νίκη της (Βίντεο)

Οι αναρτήσεις στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision: Αγνώριστη η θρυλική Netta Barzilai που κέρδισε με το ''Toy'' - Μείον 30 κιλά έξι χρόνια μετά τη νίκη της (Βίντεο)

Η Netta Barzilai είναι η γυναίκα που είχαμε δει να εντυπωσιάζει το 2018 στην σκηνή της Eurovision εκπτροπώντας το Ισραήλ στον μουσικό διαγωνισμό μέσα από το κομμάτι ''Toy'' και φέρνοντας εν τέλει την πρωτιά στη χώρα της.

Την περίοδο εκείνη η τραγουδίστρια είχε λάβει την αγάπη και την αποδοχή από όλον τον κόσμο, καθώς το κομμάτι της είχε κερδίσει το κοινό της Eurovision από τα πρώτα κιόλας λεπτά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Χαλασμός με την επανεμφάνιση της Σερτάμπ 21 χρόνια μετά - «Όλη η Ευρώπη αυτή την στιγμή»

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Netta Barzilai που είχε κερδίσει στην Eurovision

Σήμερα, η νικήτρια του διαγωνισμού εξακολουθεί να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Μέσα μάλιστα από αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε την αλλαγή στην εμφάνισή της 6 χρόνια μετά την νίκη της - με την ίδια να αναφέρει σε βίντεο στο instagram, πως έχει χάσει 30 κιλά τα τελευταία χρόνια.

Τα δάκρυα της Netta για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Τον Οκτώβριο του 2023 η τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια και λίγα λόγια να πλαισιώνουν το βίντεο της προσπάθησε να στείλει το δικό της μήνυμα κατά του πολέμου. Για τους ανθρώπους αυτούς διαφαίνεται μία δύσκολη νέα πραγματικότητα με πολύ πόνο και δυστυχία, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί μία χρυσή τομή και σηκωθεί μία λευκή σημαία, ώστε να παύσουν τα πυρά από την πλευρά της Παλαιστίνης.

Πρόσωπα με κύρος και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, είναι σημαντικό να προσπαθούν να ζητήσουν βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα, κάτι αντίστοιχο έχουμε δει και στο παρελθόν και αυτό επιχείρησε να κάνει και η νικήτρια της Eurovision 2018. «Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν» και «Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει η τραγουδίστρια στο βίντεο, το οποίο δείχνει την ίδια σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και να ακούγεται στο background η τηλεόραση που μεταδίδει τις εξελίξεις από το πεδίο των μαχών.

Δείτε παρακάτω μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, καθώς και το βίντεο:

πόλεμος ισραήλ