Δέσποινα Βανδή: «Και τον Ολυμπιακό τον είδα που ήταν καταπληκτικός!» - Τι και αν ο Μπισμπίκης είναι ταγμένος Παναθηναϊκός

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Και τον Ολυμπιακό τον είδα που ήταν καταπληκτικός!» - Τι και αν ο Μπισμπίκης είναι ταγμένος Παναθηναϊκός

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο αεροδρόμιο, καθώς πέταξε για Γερμανία μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ενόψει των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες σε δύο διαφορετικές πόλεις της χώρας, που γεννήθηκαν.

Η κάμερα του Πρωνού Σουσού εντόπισε την τραγουδίστρια και έτσι ανάμεσα στις απαντήσεις που είδαμε να δίνει η ίδια μια εξ αυτών είχε να κάνει με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον Β' ημιτελικό της Eurovision και την απόδοσή της παρά την ίωση που την ταλαιπώρησε.

Στη συνέχεια, από μόνη της η Δέσποινα Βανδή πήρε τον λόγο και τόνισε, πως εκτός από την Eurovision παρακολούθησε και τον Ολυμπιακό, τον οποίο και βρήκε καταπληκτικό παρά το γεγονός πως ο σύντροφος της είναι ταγμένος Παναθηναϊκός (δείτε εδώ τον Βασίλη Μπισμπίκη στο γήπεδο).

Το απρόσμενο σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για την νίκη του Ολυμπιακού

«Η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο είναι τέλεια. Την είδα την Eurovision, καλή επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ ωραία...και τον Ολυμπιακό τον είδα που ήταν καταπληκτικός...», είπε η Δεσποινα Βανδή.