Νίνο: «Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με που...» - Το βίντεο που δημοσίευσε με την Ζόζεφιν ενώ συνεχίζει να μη την ακολουθεί στο Instagram

Τι συμβαίνει μεταξύ τους τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η σχέση του Νίνο και της Ζόζεφιν έγινε γνωστή ένα χρόνο πριν, τον Απρίλιο του 2023 συγκεκριμένα. Παρόλο που και οι δυο προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή και έτσι αποφάσισαν να "ανοιχτούν" λίγο παραπάνω στο κοινό που τους θαυμάζει, πραγματοποιώντας κάποιες κοινές εμφανίσεις και δημοσιεύσεις στα social media.

Τους τελευταίους μήνες, όμως, υπήρξε έντονη φημολογία πως η σχέση τους περνάει κρίση και οι φήμες φούντωσαν με τα απανωτά unfollow στα social media. Την πρώτη φορά διέψευσαν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν με μία φωτογραφία (δείτε την εδώ), τη δεύτερη φορά που σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο όμως δεν υπήρξε καμία κίνηση, πέρα από μία αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή, ο οποίος έγραφε: «Επίσημα ελεύθερος».

Το τρυφερό βίντεο του Νίνο με την Ζόζεφιν μετά τις φήμες χωρισμού

Η απάντηση, τελικά, ήρθε κάποιες μέρες αργότερα, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την τραγουδίστρια, μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, αφιερώνοντάς της το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς, «Please forgive me», το οποίο μεταξύ άλλων λέει: «Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ». Βέβαια, συνεχίζουν να μην ακολουθούν ο ένας τον άλλο.