Χρήστος Δάντης: «Η απόσταση είναι μεγάλη δοκιμασία! Το αποτέλεσμα είναι...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ασημίνα μετά το Survivor

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πέσει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη, ο οποίος την περίμενε πώς και πώς, αφού την αποχωρίστηκε για τρίτη φορά.

Όσο έλειπε έκανε συνέχεια αναρτήσεις για εκείνη για να δείχνει πόσο τη στηρίζει, ενώ έπαιρνε το μέρος της κάθε φορά που θεωρούσε πως την αδικούσαν οι συμπαίκτες ή οι αντίπαλοί της (δείτε εδώ τι ανέβασε μόλις αποχώρησε). Μία ακόμη ανάρτηση έκανε και αφού γύρισε, λοιπόν, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου εκείνη τον φιλούσε στο μάγουλο και την συνόδευσε με ένα κείμενο όλο νόημα για την σχέση τους.

Η τρυφερή ανάρτηση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Έχω να το λέω.

Η απόσταση είναι μεγάλη δοκιμασία. Άλλωστε, αν αθροίσεις τους μήνες απουσίας, το αποτέλεσμα είναι χρόνος ολόκληρος.

Αλλά εμείς, εδώ.

Κι οι γαλιάντρες συνεχίζουν να τραγουδούν χωρίς αποτέλεσμα.

Καλώς ήρθες Μινούκ !

Πάμε γι άλλα!», έγραψε.

Δείτε επίσης: Το πραγματικό όνομα του Χρήστου Δάντη, η ηλικία, οι 4 γάμοι, ο χωρισμός και ο θάνατος που τον στιγμάτισε

Της έκανε πρόταση γάμου και έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε την Τρίτη 14/5 καλεσμένη στην εκπομπή Fays Time μετά την αποχώρηση της από το Survivor (δείτε την στιγμή που φεύγει από το παιχνίδι). Η νεαρή αθλήτρια λοιπόν, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στο πλευρό της οικογένειας της.

Αφού μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στους συνεργάτες της για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, δεν γινόταν να μην σχολιάσουν το μονόπετρο που φοράει στο χέρι της, το οποίο όπως αποκάλυψε της το έδωσε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν έχουμε πει κάτι. Αυτό το λέω πρώτη φορά. Πήγαμε στην περιοδεία του στην Αμερική. Ανεβήκανε με ελικόπτερο και είδαμε όλη την Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί πάνω. Δεν θα πω αν ήταν πρόταση. Είμαι χαρούμενη που γύρισα και την είδα και είδα τους δικούς μου ανθρώπους», αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.