Survivor highlights 9/5: Τα κλάματα της Δαλάκα για το θάνατο που βίωσε πρόσφατα - Αποχώρησε οριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 9/5: Τα κλάματα της Δαλάκα για το θάνατο που βίωσε πρόσφατα - Αποχώρησε οριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Έντονα συναισθηματικό ήταν το χθεσινό 9/5 επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες έπαιξαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Στο τέλος μια αποχώρηση έφερε δάκρυα αλλά για κάποιους μεγάλη χαρά.

Αναλυτικά τα 9/5 highlights του Survivor

H αποκάλυψη της Δαλάκα για την απώλεια του παππού και της γιαγιάς της

Όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα έχασε και τον παππού της αλλά και την γιαγιά της. Ο παππούς της μάλιστα στη προηγούμενη συμμετοχή της στο παιχνίδι της είχε στείλει μήνυμα. Η αποκάλυψη λοιπόν αυτή την έκανε να "λυγίσει" και να κλάψει.

Δείτε επίσης: Θρήνος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί - «Τα συλλυπητήρια μας...»

Με τελικό σκορ 10/2 - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μια πολύ έντονη από συναισθηματικής άποψης ημέρα ήταν η Πέμπτη 9/5 καθώς μαχητές και διάσημοι αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας και για τα ηχητικά μηνύματα που έστειλαν οι οικογένειές τους από την Ελλάδα.

Και οι δύο ομάδες μετά από τόσους μήνες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν στερηθεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επομένως, στο άκουσμα του σημερινού επάθλου είδαμε όλους ανεξαιρέτως να ''λυγίζουν''.

Αναμφίβολα, διάσημοι και μαχητές ήθελαν να κερδίσουν την επικοινωνία! Μια ήταν όμως η ομάδα που έφτασε πρώτη στο δέκα και με μεγάλη μάλιστα διαφορά. Οι κόκκινοι ήταν εν τέλει καλύτεροι από τους μπλε κερδίζοντας με τελικό σκορ 10/2.

Με ποιους μίλησαν οι Κόκκινοι;

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε

Μια ιστορική μονομαχία αποχώρησης με τους Σταυρούλα Χρυσαειδή, Σταμάτη Ταλαδιανό, Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πρόκειται για πολύ δυνατούς παίκτες που ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, ωστόσο ένας ήταν εκείνος ή εκείνη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια του και να παραμείνει στο Survivor. Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει και έτσι και έγινε.

Στον τελευταίο αγώνα έτρεξε ο Σταμάτης με την Ασημίνα και έτσι η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσά τους. Εν τέλει, μετά από όσα πέρασε στο φετινό ριάλιτι η Ασημίνα είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο με δάκρυα στα μάτια....