Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της - Δίπλα δίπλα στα μπουζούκια

Εκείνη με στενό φόρεμα κι εκείνος με τζιν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι τρελά ερωτευμένη και παρόλο που γενικότερα κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από μερικά βράδια, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη, στα μπουζούκια.

Εκείνη φορούσε ένα vinyl φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα cropped σακάκι με ιδιαίτερο κόψιμο, ενώ εκείνος φορούσε σκούρο γκρι τζιν παντελόνι, μπλε πουκάμισο και μαύρη ζακέτα από πάνω. Καθόντουσαν δίπλα δίπλα και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα φωτογραφικά φλας, ωστόσο επέλεξαν να παραμείνουν διακριτικοί και απέφυγαν να βρεθούν σε τρυφερά τετ α τετ.

Η έξοδος της Κατερίνας Λιόλιου με τον σύντροφό της

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, εκείνος είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται δίπλα της και ως head manager of bookings and productions, έχοντας την ευθύνη για όλα τα live που πραγματοποιούνται.

Παρά τα ταξίδια που να χρειάζεται να κάνει λόγω της δουλειάς του, τις περισσότερες ημέρες τις περνά στην Θεσσαλονίκη, δίπλα της, κάνοντας βόλτες στην πόλη.

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος Παπατζάνης

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος μπουζούκια

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος

Πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί στον Γιώργο Κακογιάννη και στο youweekly.gr για την προσωπική της ζωή...

Δηλώνεις γενικά μόνιμα ερωτευμένη, αλλά υπάρχει κάποιος άνθρωπος με τον οποίο είσαι αυτήν την περίοδο;

Είμαι πολύ καλά, δεν κρύβω κάτι, υπάρχουν και δημοσιεύματα απλά δεν είναι ο χαρακτήρας μου να το αναλύσω. Φυσικά έχω προσωπική ζωή. Με βοηθάει να έχω έναν άνθρωπο, έτσι μπορώ μπορώ να δίνω ακόμα περισσότερα στη δουλειά την επόμενη μέρα.

Κατερίνα Λιόλιου

Κάποια στιγμή ένιωθες να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή;

Πάντα η επαγγελματική ζωή ήταν πιο πάνω, γιατί προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και οι στόχοι μου. Είμαι τυχερή να βιώνω μία πολύ ωραία ισορροπία.