Κατερίνα Λιόλιου: Ερωτευμένη ξανά - Μελαχρινός με μούσια και στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας ο σύντροφός της

Η φωτογραφία που είχαν τραβήξει μαζί και δεν γνώριζε κανείς πως είναι μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της κι αυτό γιατί στον επαγγελματικό τομέα βιώνει την απόλυτη επιτυχία, με τα τραγούδια της να ηχούν σε κάθε μαγαζί, αλλά και στο ραδιόφωνο, και την ίδια στιγμή φαίνεται πως και στα προσωπικά της τα πράγματα έχουν αλλάξει πια.

Ήταν Απρίλιος του 2022 όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της (δείτε τον εδώ) και έκτοτε δεν ακούστηκε ξανά κάτι για κάποιο νέο πρόσωπο στο πλευρό της. Σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου για την εφημερίδα Real Life, υπάρχει κάποιος που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί του την πρώτη τους επέτειο.

Δείτε επίσης: Χωμένη μέσα στην αγκαλιά του - Η απίστευτη ομοιότητα της Κατερίνας Λιόλιου με τον πατέρα της

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου

Ο λόγος για τον Χάρη Παπατζανή, ο οποίος είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται δίπλα της και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχοντας την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο περνούν πολύ χρόνο μαζί. Εκείνος παρά τα ταξίδια που μπορεί να χρειάζεται να κάνει λόγω της δουλειάς του, τις περισσότερες ημέρες τις περνά στην Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και εμφανίζεται η καλή του και έτσι κάνουν τις βόλτες τους στην πόλη, γευματίζοντας στα αγαπημένα τους εστιατόρια, όπως τους αρέσει να κάνουν.

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος

«Στα προσωπικά μου… είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως. Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω και μετά το ανοίγω, αλλά συνήθως δεν καταλήγει πουθενά», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή.

«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου».