Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με εκνευρίζει που ο σύντροφός μου είναι πανάσχετος με τον χώρο της μουσικής»

«Έχω ξεπατικώσει τη Δήμητρα Γαλάνη, είμαι κόπια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με εκνευρίζει που ο σύντροφός μου είναι πανάσχετος με τον χώρο της μουσικής»

Καλεσμένη στην στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ήταν η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση σήμερα, για την προσωπική της ζωή, και για την συνεργασία της με την Δήμητρα Γαλάνη.

Σχετικά με τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, η Παυλίνα Βουλγαράκη σημείωσε: «Ο έρωτας για μένα είναι ένα δράμα, ζω από αυτό. Έχει θετικές όψεις και μετά υπάρχει ένα στοιχείο στο οποίο νιώθω ότι χάνω τον εαυτό μου και συνήθως την κάνω. Μπαίνω τόσο πολύ στις ανάγκες του άλλου, που μπορεί κάποια στιγμή να καταπιεστώ, οπότε μία μέρα θα ξυπνήσω και... μπουρλότο! Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι πανάσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν».

Δείτε επίσης: Παυλίνα Βουλγαράκη - Θυμάται την πρώτη της οντισιόν με ψεύτικο όνομα: «Είχα ντραπεί...»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη για την... αντιγραφή στην Δήμητρα Γαλάνη

«Έχω τάση για απομόνωση και το τραγούδι ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσω. Τα τραγούδια μου είναι βιωματικά, αν τα ακούσεις, με ξέρεις απ' έξω. Όταν ξεκίνησα είχα πολλές κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή, ήταν πολύ δύσκολο και ακύρωνα αρκετά live ή έφευγα. Δεν ένιωθα φτιαγμένη για να είμαι στο stage. Τρικυμία εν κρανίω», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο η Παυλίνα Βουλγαράκη

«Η Δήμητρα Γαλάνη είναι για μένα ο νούμερο ένα άνθρωπος σε αυτό τον χώρο, την αγαπάω πολύ, ήταν μία σαρωτική προσθήκη στη ζωή μου. Έχουμε πηγαία χημεία. Έχω πάρει πολλά, την έχω ξεπατικώσει ολόκληρη. Τώρα είμαι κόπια και πρέπει να φύγω από αυτό για να βρω τον εαυτό μου», σημείωσε αμέσως μετά.

«Με τον εαυτό μου έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Με τον καθρέφτη μου δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, βαριέμαι. Όταν είμαι πιεσμένη πάω σε έναν πλάτανο στον Υμηττό», κατέληξε στις δηλώσεις της η Παυλίνα Βουλγαράκη.