Γιώργος Γρηγοριάδης: «Η γυναίκα μου ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα και 13ο παγκοσμίως»

«Υπήρχαν αντιδράσεις από την εκκλησία και ο Τζίμης Πανούσης έγραψε τραγούδι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην στήλη «μπαμπά μίλα» της εκπομπής «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένος ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης, όπου μίλησε για τη σύζυγό του και επίσης δημοσιογράφο, Χριστίνα Ιορδανίδου, με την οποία απέκτησαν δύο δίδυμα. Όπως αποκάλυψε, αποφάσισαν να τα ονομάσουν Απόστολο και Στελίνα από τους γονείς τους, ενώ υπήρχε λόγος πίσω απ' το γεγονός ότι τα έκαναν με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Με τη Χριστίνα ήμασταν φίλοι για περίπου μία δεκαετία πριν γίνουμε ζευγάρι. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, από την πρώτη στιγμή είχα εντυπωσιαστεί με την ομορφιά της, αλλά είχαμε άλλες σχέσεις. Κάναμε πολλή παρέα, ερχόταν σπίτι μου, πηγαίναμε για τσίπουρα και για μπάνιο, αλλά πάντα κάτι μας κρατούσε πίσω. Ε, μία μέρα δεν μας κράτησε και γίναμε ζευγάρι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Δείτε επίσης: Περιμένουν δίδυμα - Έγκυος η σύντροφος γνωστού παρουσιαστή

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τη σύζυγό του

«Μετά από δύο χρόνια περίπου προέκυψε η κοινή μας απόφαση να κάνουμε παιδιά, που δεν ήταν και αυτό εύκολο. Επειδή και η ίδια ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα, αντιμετώπιζε πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά με τον φυσιολογικό τρόπο, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Η γέννηση της Χριστίνας ήταν κάτι κοσμοϊστορικό, υπήρχαν αντιδράσεις από την εκκλησία, η επιστημονική κοινότητα το αντιμετώπισε με ενθουσιασμό και οι πολίτες με ένα παράξενο δέος, έγραψε τραγούδι και ο Τζίμης Πανούσης. Τώρα πια είναι κάτι φυσιολογικό. Η Χριστίνα ήταν το 13ο παιδί παγκοσμίως», κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Πλέον δεν είναι φίλη μου, δεν την κάνω παρέα γιατί κάνει φασαρία με τον μπέμπη», τόνισε χαριτολογώντας σε διαφορετικό σημείο ο Γιώργος Γρηγοριάδης, για να συμπληρώσει: «Αν σου έλεγα πως όλα είναι τέλεια, θα ήταν ψέματα, το θέμα είναι ότι την αγαπάω πολύ, και με αγαπάει επίσης. Δεν μπορείς να μην αγαπάς έναν άνθρωπο με τον οποίο ήσουν τόσα χρόνια φίλος. Υπάρχει ταλαιπωρία, αλλά η χαρά και η ευχαρίστηση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο, στον ελεύθερό μου χρόνο αλλάζω πάνες».