Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Ισμήνη έχει πάρει όμορφα στοιχεία και από τους δύο γονείς της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του χώρου, ωστόσο μόλις κλείνουν τα φώτα, η Μαρία Κορινθίου είναι παράλληλα και μία πολύ τρυφερή μητέρα. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη με τον Γιάννη Αΐβάζη, την 16χρονη Ισμήνη που φαίνεται να έχει πάρει γονίδια και από τους δύο.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στο μικρόβιο της υποκριτικής. Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, στην επαναφορά της σειράς του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς» και ακολουθεί στα βήματα των δύο γονιών της.

Η Μαρία Κορινθίου δεν έχει κρύψει την εκτίμηση και τον θαυμασμό για την κόρη της, που μεγαλώνει και γίνεται μία αυτόνομη προσωπικότητα, αλλά και το γεγονός ότι η εφηβεία είναι μία ιδιαίτερη ηλικία και για τις δύο.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Η σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από 14 χρόνια γάμου και τα παραπανίσια κιλά

Τι δήλωνε η Μαρία Κορινθίου για την κόρη της, Ισμήνη

«Η Ισμήνη είναι σε μια ιδιαίτερη ηλικία που όλοι έχουμε περάσει, παρόλα αυτά επειδή σαν γονείς πρέπει να προσέχουμε, κάνουμε μια διαχείριση μεν, αλλά δεν της κόβουμε τα φτερά. Την αφήνουμε να πετάξει», είχε δηλώσει η Μαρία Κορινθίου για την κόρη της στο youweekly.gr.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις από τα υπόλοιπα παιδιά, και αν έχει δεχτεί bullying λόγω των αναγνωρίσιμων γονιών της, η Μαρίνα Κορινθίου συμπλήρωνε: «Όχι δεν έχει τύχει. Αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις, αλλά ήταν ένα κομμάτι που θέλησα να ενδυναμώσω την Ισμήνη. Η Ισμήνη είναι ένα δυναμικό παιδί, που έχει πάρει πολλά στοιχεία και από εμένα και από τον Γιάννη, αλλά έχει μια δική της προσωπικότητα και τσαγανό.