Άννα Κουτσαφτίκη: Με βουρκωμένα μάτια η «Ξένια» από τη «Μουρμούρα» αποκαλύπτει την πιο συγκινητική στιγμή στο δρόμο

Το φινάλε της συνεργασίας της και οι αντιδράσεις του κοινού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άννα Κουτσαφτίκη: Με βουρκωμένα μάτια η «Ξένια» από τη «Μουρμούρα» αποκαλύπτει την πιο συγκινητική στιγμή στο δρόμο

Η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Η «Ξένια» από τη σειρά, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που ρίχνει οριστικά αυλαία αυτή τη σεζόν αναφέρθηκε στην αποχώρησή της, που ήταν ήδη αποφασισμένη. Στην πορεία της κουβέντας η ηθοποιός βούρκωσε, όταν θυμήθηκε μία συγκινητική στιγμή στο δρόμο με έμπορο από τη λαϊκή.

«Η φύση της υποκριτικής είναι τέτοια, ένας καλλιτέχνης ποτέ δεν ξεκινάει ποτέ θεωρώντας ότι θα έχει συνέχεια δουλειά. Χάρηκα αυτό το καθεστώς στη “Μουρμούρα”, μου έδωσε μία τεράστια ανάσα απ' όλες τις απόψεις, αλλά ο κύκλος έχει κλείσει καλλιτεχνικά για μένα. Είναι τόσο απλό, γλυκό και απέριττο αυτό που λέω, δεν έχει κανένα παρασκήνιο από πίσω» ανέφερε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη.

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η Άννα Κουτσαφτίκη επιβεβαίωσε την αποχώρηση της - «Δεν μου είναι εύκολο»

Η Άννα Κουτσαφτίκη για την πιο συγκινητική στιγμή στον δρόμο

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και σε μία συγκινητική συνάντηση που είχε, όταν δεν ένιωθε καλά. «Υπήρχε μία και μοναδική στιγμή -δεν το ξανακάνω ποτέ- που δεν ήμουν καλά σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Είχα πάει στη λαϊκή και διασχίζοντας το πλήθος άκουσα το γνωστό “Ξένια, Ξένια”. Δεν γύρισα, γιατί δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να μιλήσω, δεν ήθελα. Αυτό συνεχίστηκε, ένιωσα έναν άνθρωπο να με ακολουθεί, σταμάτησα και μου είπε “Άφησα τον πάγκο μου και έτρεξα να σας ευχαριστήσω. Μέσα από αυτή τη σειρά μας δίνετε χαρά. Οι γονείς μου έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ανακουφίζονται όταν σας βλέπουν”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Κουτσαφτίκη.