Τάσος Γιαννόπουλος: «Τα προσωπικά μου πήγαν πίσω γιατί είχα επικεντρωθεί στην επαγγελματική μου ζωή»

«Τώρα είμαι σε σχέση, έχω σύντροφο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στη Φωτεινή Λασπά, με αφορμή τη συμμετοχή του στην «Ηλέκτρα» και στην παράσταση «12 Ένορκοι». Φυσικά σε πρώτη φάση αναφέρθηκε στο ρόλο του «Μάκη» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», που τον έβαλε στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

«Δεν το περίμενα και δεν αδημονούσα να κάνω τηλεόραση, σκοπός μου ήταν να γίνω γνωστός στον θεατρικό χώρο. Και ήρθε η πρόταση, το σενάριο ήταν εξαιρετικό στο Ευτυχισμένοι Μαζί και ο Γιάννης Μπέζος σε μεγάλα κέφια. Υπήρχε κοινό χιούμορ και αυτή ήταν η επιτυχία του», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης: «Είναι σαν μνημόσυνο...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Γιαννόπουλου για το remake του "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Και συμπλήρωσε: «Τα κασέ δεν άλλαξαν διότι εγώ έπεσα επάνω στην κρίση, σταμάτησε η τηλεόραση και η μυθοπλασία. Απλά έβρισκα πιο εύκολα δουλειά γιατί το τηλέφωνο χτυπούσε πολύ πιο συχνά».

Ο Τάσος Γιαννόπουλος δήλωσε επίσης: «Τώρα πια το λέω ότι “Ναι, είμαι καλός ηθοποιός”. Μια φορά μάλιστα έβλεπα μια δουλειά που συμμετείχα και αυθόρμητα χειροκρότησα. Οφείλω πιο πολλά εγώ στο επάγγελμα απ’ ό,τι το επάγγελμα σε εμένα».

Ο Τάσος Γιαννόπουλος για την προσωπική του ζωή

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Γιαννόπουλος παραδέχτηκε πως: «Τα προσωπικά μου πήγαν πίσω γιατί είχα επικεντρωθεί στην επαγγελματική μου ζωή. Πιστεύω ότι πια το έχω ισορροπήσει, είμαι σε σχέση και έχω μία σύντροφο. Ήμουν αρκετά μοναχικός, αλλά κάποια στιγμή μου χτύπησε την πόρτα η μοναξιά και λέω “τι γίνεται”. Στα 30 μου χρόνια με έπιασε για λίγο μία κρίση ηλικίας. Σκεφτόμουν τι έχω κάνει και ποιο θα είναι το μέλλον μου».