Ιωάννα Τούνη: Ταλαιπωρία για την ίδια και τον 1,5 ετών γιο της στην Αμερική - «Πήγαμε και πήρα...»

Τι συνέβη κατά την διάρκεια του ταξιδιού της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Ταλαιπωρία για την ίδια και τον 1,5 ετών γιο της στην Αμερική - «Πήγαμε και πήρα...»

Μεγαλώνει η λίστα με τα ταξίδια που έχει κάνει ο γιος της Ιωάννας Τούνη. Η επιχειρηματίας αυτή την φορά ταξίδεψε με τον μικρό Πάρη και το φίλο της Στέφανο στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σικάγο, όπου θα μείνουν σε κάτι γνωστούς φίλους.

Μετά τις Σεϋχέλλες το Πάσχα (δείτε εικόνες που κόβουν την ανάσα), δεν έχασε την ευκαιρία για ακόμα ένα ταξίδι. Ετοίμασε λοιπόν βαλίτσες, τα ρούχα του μωρού και όλα τα απαραίτητα και έφυγαν.

Τι συνέβη στο ταξίδι της Ιωάννας Τούνη

Όπως ενημέρωσε ωστόσο η Ιωάννα Τούνη τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δεν γινόταν να πάνε όλα φυσιολογικά στο ταξίδι. Η αεροπορική συγκεκριμένα τους έχασε το καρότσι του Πάρη.

«Και κάπως έτσι φτάσαμε στο Σικάγο, έχουμε λίγο jet lag, είμαστε κουρασμένοι. Δεν ξέρω τι χ@@@α φάγαμε εντωμεταξύ γιατί χάσαμε το καρότσι. Λέω και εγώ “θα πάμε ταξίδι και θα πάνε όλα φυσιολογικά;”. Πήγαμε και πήρα άλλο τώρα αναγκαστικά», είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για το σκουλαρίκι που βρήκε η Ιωάννα Τούνη στο αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Σε ποια ανήκει

Η ανάρτηση για το ποιος πληρώνει τα ταξίδια της

Η Ιωάννα Τούνη γενικά λατρεύει τα ταξίδια και δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται μαγευτικούς προορισμούς, όταν βέβαια τής το επιτρέπει το πρόγραμμά της. Από την ημέρα που την γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει γυρίσει τον κόσμο και επιστρέφει πάντα με ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ.

Υπάρχει μία μερίδα του κοινού, ωστόσο, που βλέποντας τα συνεχή ταξίδια της βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν κακοπροαίρετα σχόλια για τον τρόπο που βγάζει χρήματα. Η Ιωάννα Τούνη παραδέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτοί βρίσκουν τον «δρόμο» για το inbox της και για διάφορες αναρτήσεις, τις οποίες και «βομβαρδίζουν» με αρνητικά σχόλια.

Φυσικά το ταξίδι στις Σεϋχέλλες δεν αποτελούσε εξαίρεση. Η Ιωάννα Τούνη έδωσε την απάντησή της στο ερώτημα που φαίνεται πως απασχολεί πολλούς: «Πάλι ταξίδι αυτή η Τούνη. Πού τα βρίσκει τα λεφτά;». Η Ιωάννα Τούνη έδωσε τέσσερις πιθανές απαντήσεις για να επιλέξουν οι followers της, με την απάντηση βέβαια να είναι ξεκάθαρη:

  • Sugar Daddy
  • Πλούσιοι γονείς
  • Only fans
  • Αυτοδημιούργητη με δύο εταιρείες

«Μόνο οι πολύ έξυπνοι και ακοπλεξάριστοι γνωρίζουν την σωστή απάντηση», έγραψε στη λεζάντα του ποστ της η Ιωάννα Τούνη.