Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για το σκουλαρίκι που βρήκε στο αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Σε ποια ανήκει

Ουπς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz κι αυτό γιατί η ίδια η Ιωάννα έχει αποφασίσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχεδόν όλη την καθημερινότητά της είτε αυτή αφορά τα προσωπικά της είτε τα επαγγελματικά της. Λίγα 24ωρα πριν, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε story, πως πηγαίνοντας στον ζωολογικό κήπο με τον άντρα της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον γιο τους, Πάρη, βρήκε στο αμάξι ένα... αγνώστου προελεύσεως γυναικείο σκουλαρίκι.

"Έξαλλη", μάλιστα, ανέφερε στο βίντεο της «Θα σας ξεμαλλιάσω» (δείτε εδώ όλο το βίντεο). Οι ώρες περνούσαν, λοιπόν, και κάποιο update για το σκουλαρίκι δεν είχαμε μέχρι που το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να... σπάσει την σιωπή του στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίζεται στο Open, το Οδός Ζαρίφη.

Το μυστήριο με το σκουλαρίκι στο αμάξι του Αλεξάνδρου, λύθηκε!

«Δικό της είναι. Αν έρθεις στο σπίτι, σαν πεσκέσι, όταν φεύγει κάποιος του δίνουμε και δυο τρία κοσμήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά υπονοώντας πως με τόσα σκουλαρίκια που έχει η Ιωάννα απλά δεν θυμόταν πως είναι δικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο Σικάγο με τον γιο της και τον κολλητό της φίλο, Στέφανο, και μάλιστα δημοσίευσε και τα πρώτα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μείνει πίσω λόγω της δουλειάς του.