Super Κική & Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αναβάλλεται η δίκη τους - Έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα

Η εξέλιξη της υπόθεσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πριν από σχεδόν τρεις μήνες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε γνωστό μέσα από τα social media και την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές, πως θα κινηθεί νομικά κατά της Super Κική (δείτε εδώ) μετά τα σχόλια της σχετικά με το αν είναι όντως ο πατέρας του παιδιού, που περιμένει η σύζυγός του Μαυρίκιου.

Το ζήτημα λοιπόν έχει πάρει τη δικαστική οδό και αναμένεται η απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη. Μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού την Τρίτη 21/5 έγινε γνωστό, πως η δίκη ανάμεσα στον καλλιτέχνη και την influencer έχει πάρει αναβολή.

Οι εξελίξεις με τη δίκη του Μαυρίκιου Μαυρικιου και της Super Κική

Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο πήρε νέα ημερομηνία για τις 4 Ιουνίου 2024. Επιπλέον γνωστοποιήθηκε, πως ο Μαυρίκιος έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Super Κική και μάλιστα ζητάει να κατέβουν τα βίντεο από το διαδίκτυο, που αμαυρώνουν το όνομά του.

Το ''απειλητικό'' μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο η Super Κική

Ο Μαυρίκιος είχε αναφέρει στις 1/3/24 στο Super Κατερίνα πως ένα μήνυμα της Κικής με απειλές στο πρόσωπό του ήταν το ''κερασάκι στην τούρτα''. Η ίδια ωστόσο φρόντισε να μην αφήσει τον κόσμο με απορίες και έτσι την Παρασκευή, όσο εκείνος ήταν στον αέρα του Alpha δημοσίευσε στο instagram το μήνυμα που του έστειλε.

«Πιο μεγάλο ψεύτη δεν έχω δει», έγραψε η Super Κική.