Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με...» - Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή

«Είμαι ντροπαλή, ντρέπομαι όταν με φλερτάρουν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με...» - Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή

Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 20/5 στην εκπομπή The 2night show με την τραγουδίστρια να προχωράει σε αποκαλύψεις για τη ζωή της πριν γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια αλλά και πως βιώνει σήμερα τη μεγάλη της επιτυχία.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η Λένα Ζευγαρά ανέφερε πως αγαπάει πολύ τη δουλειά της και μάλιστα το τελευταίο διάστημα αντλεί κυρίως χαρά μέσα από τα επαγγελματικά της. Άλλωστε δίνει τόση ενέγεια σε αυτό που κάνει με αποτέλεσμα να μην της μένει χρόνος για άλλα πράγματα.

Από τις δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι ελεύθερη στα ερωτικά της, καθώς δεν ανέφερε κάτι σχετικό με σύντροφο - τονίζοντας διαρκώς πως δεν έχει διαθέσιμο χρόνο για τίποτα άλλο πέραν της μουσικής (δείτε εδώ πως είχε απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή).

Η αποκάλυψη της Λένας Ζευγαρά για την τελειομανία της

«Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου, πραγματικά είμαι επικεντρωμένη σε αυτό δεν έχω χρόνο ούτε να φάω. Πολλή δουλειά, επικεντρωμένη και συγκεντρωμένη στον στόχο μου. Είμαι τελειομανής να ξέρεις, θέλω να παίρνω σε όλα 10, δεν θέλω να παίρνω 9,5. Έβγαλα 18,5 χιλιάδες μόρια στο οικονομικό και έκλαιγα.

Για να κάνεις τον πρωταθλητισμό σε ό,τι και αν κάνεις πρέπει να είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη ψυχικά αλλά κρατάει λίγο. Με αγκαλιάζω, με αγαπάω, την επόμενη όμως μέρα ξύλο. Εγώ είμαι έτσι, δεν ξέρω από που προήλθε αυτό», είπε η Λένα Ζευγαρά.

«Δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα είμαι ειλικρινής. Με φλερτάρουν. Είμαι ντροπαλή, ντρέπομαι να φλερτάρουν», είπε στη συνέχεια η Λένα Ζευγαρά.