Πέτρος Φιλιππίδης: Φανερά αδυνατισμένος στην πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά από καιρό - Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου

Η αντίδραση τους όταν είδαν την κάμερα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Φανερά αδυνατισμένος στην πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά από καιρό - Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου

Τον Πέτρο Φιλιππίδη με την Ελπίδα Νίνου (δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα η σύζυγός του) συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού να τους απαθανατίσει κάμεραμαν. Ποια η αντίδραση τους όταν είδαν την κάμερα;

Η αντίδραση Πέτρου Φιλιππίδη - Ελπίδας Νίνου στην κάμερα

Το ζευγάρι παρά την πίεση της δημοσιογράφου δεν έκανε καμία δήλωση στην εκπομπή, αντιθέτως περπατούσε με γυρισμένη την πλάτη ακολουθώντας το δρόμο του.

Από την άλλη, εμφανής είναι η διαφορά στην εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός από τους πρώτους μήνες μετά τις καταγγελίες έχασε πολλά κιλά. Όπως είναι γνωστό, έχει διαβήτη, ενώ αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα με την υγεία του.

Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Όπως έγινε γνωστό όμως, μέσα από το Πρωινό, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να έχει επαγγελματκές προτάσεις για μπροστά και πίσω από τη θεατρική σκηνή. Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να έχει δώσει τέλος στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά στο σανίδι, ωστόσο επεξεργάζεται την πρόταση να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε ένα νέο θέατρο.

Θυμίζουμε, πως ο ηθοποιός έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο επίπεδο για δύο απόπειρες βιασμού και αναμένεται η τελική απόφαση του εφετείου τον Ιούνιο του 2024. Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά των καταγγελλουσών και αν εν τέλει θα δεχτεί τις καλλιτεχνικές προτάσεις, που του έχουν γίνει.