Κοινή έξοδος για Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η αποκάλυψη του Λιάγκα και η οργή της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα

«Ο Λιάγκας παίζει εμένα; Γιατί το παίζει;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/philippos_tsangrides
Instagram/philippos_tsangrides

Την Τρίτη 21/5 έγινε μια αποκάλυψη από το Πρωινό σχετικά με την πρόσφατη συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη μιας και το πρώην ζευγάρι να διατήρει πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει, πως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διασκέδασαν μαζί την Κυριακή 19/5 στο ίδιο μαγαζί σε κοινή παρέα με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως το πρώην ζευγάρι ήταν πολύ καλά μαζί.

Δείτε επίσης: Ναταλί Κάκκαβα για Καινούργιου και Μπάρκα: «Μήπως ξέχασαν το αρχικό γεγονός; Μήπως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν...»

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Όσο λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε το θέμα της συνάντησης του πρώην ζευγαριού, από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα έδειχνε να είναι ενοχλημένη - εξηγώντας κιόλας τι συνέβη στη συνάντησή της με τον Τσαγκρίδη.

Το σχόλιο της Καινούργιου και η ενόχληση με τον Λιάγκα

«Ο Λιάγκας παίζει εμένα; Γιατί το παίζει; Πήγα εκεί και ήταν ο Φίλιππος. Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με πρώην του, θα το βάλω εγώ; Έχει νόημα; Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας, δεν έγινε κάτι - μένουμε και κοντά - και όταν προχωρήσει με έναν άνθρωπο, θα μιλήσεις.

Τον χαιρέτησα τον Φίλιππο καθόταν πιο πίσω, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Μπορεί να ήταν και άλλος πρώην εκεί και να μην το ήξερε κανείς. Είμαι μόνη μου. Εννοείται πως είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και έχει τελειώσει οριστικά, εγώ με πολλούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου έχω επικοινωνία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.