Ναταλί Κάκκαβα για Καινούργιου και Μπάρκα: «Μήπως ξέχασαν το αρχικό γεγονός; Μήπως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν...»

Η ανάρτηση όλο νόημα μετά την έκφραση 'μένα η μαμά μου δεν με έχει μεγαλώσει ετσι"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Ναταλί Κάκκαβα πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να υποστηρίξει την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day και μίλησε πρώτη φορά για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Σαρωνικού θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως οι εκπομπές στάθηκαν στην έκφραση «εμένα η μαμά μου δεν με έχει μεγαλώσει έτσι», σχολιάζοντας πως "επιτέθηκε" στην μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου, λέγοντας πως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν θύτη.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την Κατερίνα Καινούργιου

«Από θύμα θύτης.
Μου κάνει εντύπωση η ευκολία που ένα σύστημα,θέλοντας να υποστηρίξει συγκεκριμένα παρεάκια,προσπαθει να αποπροσανατολισει τη κοινή γνώμη,από την ουσία του θέματος σε κάτι άλλο,δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά..

Έχουμε μια κοπέλα. Συγκεκριμένα την Κατερίνα Καινουργιου.Μας αρέσει δεν μας αρέσει ,επι χρόνια η εκπομπή της ηταν πρώτη.Και όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για ένα κορίτσι που δεν δίσταζε να τσαλακωθει,να εξομολογηθεί δημόσια ότι θέλει να κάνει οικογένεια,που αν είχε να σου πει Κάτι θα στο έλεγε κατάμουτρα.
Όλοι ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις μαζί της.Το βλέπαμε στις εξόδους,στις δημόσιες τοποθετήσεις,στις αγκαλιές και τις φιλοφρόνησεις.

Να μην πω δε ,πόσοι θέλανε να εργαστούν στην εκπομπή της.
Πολλοί.Παρά Πολλοί.Άσχετα τι λένε τώρα.

Αυτή η κοπέλα λοιπόν,είχε μια σχέση πολλά χρόνια.Φαινόταν ευτυχισμένη,ενώ δεν δίστασε δημόσια να δείξει πόσο πόνεσε όταν χωρίσε.
Κατα τη διαρκεια της σχεσης,είχε και πολλούς φίλους.Δεν τους μετράμε αν είναι κολλητοι,γνωστοί,συνάδελφοι,δουλεύουν στην ιδια εταιρεία παραγωγής κλπ.Φίλοι ήταν όλοι.
Μια λοιπον από αυτές τις φίλες,την οποία μάλιστα(το γνωρίζω και προσωπικά) τη στήριζε και την αποθέωνε παντού η Κατερίνα, είδαμε λίγο καιρό μετά, να φιλιεται δημόσια με την τότε σχέση της.
Να μου πεις γιατί απαγορεύεται?

Για μένα ΝΑΙ.Απαγορεύεται να συνάψεις οποιαδήποτε σχέση με φίλο φίλης. Δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο.Τελεία.
Αρχικά η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε.Όταν όμως ένιωσε έτοιμη μίλησε για τα δικά της συναισθήματα.
Και εδώ έρχεται το παράδοξο.

Επειδή χρησιμοποίησε μια έκφραση "εμένα η μαμά μου δεν με έχει μεγαλώσει ετσι" που επαναλαμβάνω.Είναι ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ,που όλοι την έχουμε πει χιλιάδες φορές, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για αρχές μας.Έπεσε όλο το συστηματάκι που προανέφερα να τη κατασπαράξει.

Και ρωτώ.Μήπως ξέχασαν το αρχικό γεγονός?
Μήπως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν θύτη
Στενοχωριέμαι.Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν χρόνια στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης.

Εγω θα πω,πως η Κατερίνα είναι από τα πιο δοτικά και καλά πλάσματα που έχω γνωρίσει.. Και πάντα θα συνεχίσω λεω τη γνώμη μου.

με όποιο μέσο διαθέτω,για να υπερασπιζομαι την αλήθεια μου...», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα στην ανάρτηση της στο Instagram.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην ανάρτηση γράφοντας «Ναταλι μου… αγαπώ κ σ ευχαριστώ για όλα !!!!εσυ κ ο @g.goudaras είστε οικογένεια μου …ξέρω πως το καλό κ η αλήθεια πάντα κερδίζουν».