Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Ισραήλ - Η απάντηση ''κολαφος'' του Ισραηλινού καλλιτέχνη

«Δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Ελένη Βιτάλη ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα κάνει φέτος στο καλοκαίρι στην περιοδεία της είχε συμφωνήσει να δώσει το παρών στις 28/5/24 στο Ισραήλ και στη συναυλία για τα 30 χρόνια γνωστού καλλιτέχνη.

Η ίδια ωστόσο, πήρε την απόφαση να μην εμφανιστεί στη συναυλία και στη θέση της να βρεθεί η Πίτσα Παπαδοπούλου. Από τη μεριά του όμως ο Ισραηλινός τραγουδιστής έχει εξοργιστεί με την απόφαση αυτή της Βιτάλη - προχωρώντας σε αποκαλυπτικές δηλώσεις για το πρόσωπό της.

Δείτε επίσης: Ελένη Βιτάλη – Συγκλονίζει για τον εθισμό της στα χάπια: «Έφτασα μέχρι το Δαφνί, έπρεπε να γίνει θαύμα για να βοηθηθώ»

Η ακύρωση της Ελένης Βιτάλη για εμφάνισή της στο Ισραήλ

Η απάντηση του Ισραηλινού καλλιτέχνη

«Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar, όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία, λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό.

Και χωρίς να "απολογηθεί" καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα.

Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό, δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου», ανέφερε ο Ισραηλινός καλλιτέχνης.