Παντρεύτηκε η κόρη κορυφαίου τραγουδιστή και την έπαιξαν όλα τα sites - Ο χλιδάτος γάμος και το εντυπωσιακό νυφικό

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πασίγνωστα ονόματα του χώρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε η κόρη κορυφαίου τραγουδιστή και την έπαιξαν όλα τα sites - Ο χλιδάτος γάμος και το εντυπωσιακό νυφικό

Παντρεύτηκε η κόρη ενός από τους πιο κορυφαίους τραγουδιστές παγκοσμίως, με τον γάμο να κυκλοφορεί σε όλα τα sites αλλά και τις εκπομπές του εξωτερικού. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/4 στο Μπατλ Κρικ, σε στενό κύκλο, με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα να δίνουν το παρόν και να τους εύχονται.

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολύ εντυπωσιακές, με την νύφη να κλέβει τις εντυπώσεις με το πριγκιπικό νυφικό της. Στο πλευρό της, ο πατέρας της έλαμπε από ευτυχία για τη κόρη του.

Αυτός ο τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του

Ο λόγος για τον Έμινεμ που πάντρεψε την βιολογική του κόρη Χέιλι Τζέιντ Σκοτ (έχει άλλες δυο υιοθετημένες κόρες) με τον Έβαν ΜακΚλίντοκ. Στην τελετή ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν ο 50 Cent και ο Dr. Dre.

Η 28χρονη Χέιλι έχει σειρά από podcast ενώ είναι και influencer. Ο σύζυγος είναι οικονομολόγος.

Δείτε και φωτογραφίες από το γάμο της άλλης του κόρης που είναι υιοθετημένη.

Η σχέση του Έμιμεν με την μητέρα της κόρης του

Όταν ο Έμιμεν χώρισε την πρώην γυναίκα του, εκείνη έκανε μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας ναρκωτικά. Τότε, σύμφωνα με το Billboard Magazine, "κατάλαβε ότι οι μουσικές του φιλοδοξίες ήταν ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από τη δυστυχία". Μάλιστα, στα τραγούδια του έχει κάνει πολλές αναφορές στην γυναίκα του κάνοντας λόγο για δολοφονία.

Ο Έμινεμ ωστόσο ξαναπαντρεύτηκε την Κιμ στις 14 Ιανουαρίου 2006, στο Μίσιγκαν. Κουμπάρος ήταν ο παλιός φίλος και μέλος των D12, Proof, ενώ κυρία επί των τιμών ήταν η κόρη τους Χέιλι Μάδερς. Καλεσμένοι στο γάμο ήταν τα άλλα μέλη των D12, καθώς επίσης και τα μέλη της G-Unit. Η μητέρα της Κιμ παρευρέθηκε στο γάμο, ενώ η μητέρα του Μάδερς όχι. Παρόλα αυτά, σε λιγότερο από 11 εβδομάδες γάμου, το ζεύγος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αναφέροντας ως αιτία "διακοπή στη σχέση γάμου" (που στο Μίσιγκαν, είναι ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να δώσει ως αιτία διαζυγίου).

Στις 5 Απριλίου 2006, τα νέα διέρρευσαν στην εφημερίδα Detroit Free Press και στην εκπομπή Total Request Live του MTV. Επιπλέον, κατέστη σαφές ότι ο Μάδερς είχε συνάψει σχέση με την Μαράια Κάρεϊ, η οποία αρνήθηκε επίσημα όσα τους καταλόγισαν τα ΜΜΕ. Ο Μάδερς δήλωσε ότι έβγαιναν ραντεβού για 6 με 7 μήνες αλλά "ήταν πολύ ντίβα" και για αυτό δεν προχώρησε η σχέση τους. Φήμες ήθελαν τον Έμινεμ να έχει μια σύντομη σχέση και με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία 8 Mile, Μπρίτανι Μέρφι, κατά το γύρισμα της ταινίας, αλλά η ίδια δεν σχολίασε ποτέ τις συγκεκριμένες θεωρίες.