Απίστευτο παρασκήνιο για το διαζύγιο της Αλιμπέρτη με γνωστό τραγουδιστή: «Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία και χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»

Η αποκάλυψη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Mια πρωτοφανής αποκάλυψη έγινε γνωστή την Τρίτη 21/5 μέσα από το The 2night show με γνωστό τραγουδιστή να αναφέρει μεταξύ άλλων, πως στην καριέρα του κατηγορήθηκε πως είχε μπει ανάμεσα στον γάμο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου.

Πιο αναλυτικά, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αναφέρει σε δηλώσεις της εκείνη την εποχή, πως έκανε παρέα και μάλιστα πως περνούσε καλά με τον Γιώργο Δούκα με πολλούς να παρεξηγούν αυτές τις δηλώσεις της παρουσιάστριας.

Η συνέχεια ήταν να σχολιάζεται - τότε - ο Γιώργος Δούκας στα μέσα και στον Τύπο ως το πρόσωπο που μπήκε στη μέση και χώρισε ένα λαμπερό ζευγάρι της τότε ελληνική showbiz, με τον τραγουδιστή να το αρνείται.

Δείτε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: Το τραγούδι που αφιέρωσε στην πρώην σύζυγό του ο Γιάννης Πάριος

Το πρόσωπο που θεωρήθηκε ότι μπήκε ανάμεσα στον γάμο του Γιάννη Πάριο και τη Σοφίας Αλιμπέρτη

«Ερχόμενος εδώ είπα ότι θα πω κάποιες μεγάλες αλήθειες για να καταλάβει και ο κόσμος γιατί έκανα αυτή τη μεγάλη αποχή. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο. Η Σοφία γύρισε και είπε σε κάποιους δημοσιογράφους, ότι εγώ με τον Δούκα περνάω καλά και το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα και μέσα μια νύχτα με το που έπαιξε το τραγούδι, η Ναταλία Γερμανού ως διευθύντρια του Sfera, λέει τον ξέρω τον Δούκα θα πάει καλά», είπε ο Γιώργος Δούκας.

«Με τη Σοφία δεν μιλάω, άλλαξε η ζωή μας, μένει στην Πάρο, μεγάλωσαν τα παιδιά. Είναι η πρώτη που πίστεψε σε εμένα. Όταν έχω μια καινούργια ιδέα να γράψω κάτι σκέφτομαι τη Σοφία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δούκας.