Λίτσα Πατέρα: «Δεν είμαι ικανοποιημένη με...» - Ανοιχτές αιχμές κατά τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Τι θα συμβεί με το επαγγελματικό της μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: «Δεν είμαι ικανοποιημένη με...» - Ανοιχτές αιχμές κατά τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 22/5 με τη γνωστή αστρολόγο να κάνει σε πρώτη φάσεις τις αστρολογικές προβλέψεις της σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον μερικών από των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης (δείτε εδώ τι δηλώνει για την Ελένη Μενεγάκη).

Στη συνέχεια, η αστρολόγος αναφέρθηκε στο δικό της επαγγελματικό μέλλον καθώς τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στη στήλη των ζωδίων στο Πρωινό. Η ίδια λοιπόν εξήγησε, πως δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί με την ίδια.

Τέλος, η Λίτσα Πατέρα δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της με τον προγραμματισμό του Πρωινού, καθώς τελευταία έχει μειωθεί ο χρόνος της στην εκπομπή με αποτέλεσμα η ίδια να μην νιώθει πως μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Το παράπονο της Λίτσα Πατέρα για το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στο Πρωινό. Ο καθένας ξέρει τι θα κάνει στην εκπομπή του, εγώ ξέρω τι θα έπρεπε να πω και επειδή απευθύνομαι στον κόσμο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω, πιστεύω πάρα πολύ και για αυτό έχει διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια - η ώρα δεν μου φτάνει - αλλά δεν πειράζει, έχω και το περιοδικό διαβάζουν και από εκεί», είπε η Λίτσα Πατέρα.