Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μάνεση: «Δεν πειράζει, θα κοιμηθώ το βράδυ που δεν με...»

«Πείτε μου πότε έβρισα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μάνεση: «Δεν πειράζει, θα κοιμηθώ το βράδυ που δεν με...»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε τόσο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε τι είπε εδώ) όσο και για τον Νίκο Μάνεση μέσα από την εκπομπή του Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής είπε πως δεν έχει κόντρα με κανέναν ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και εξηγώντας κάποια πράγματα.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Μάνεση

«Μου στέλνουν από το πρωί μηνύματα για διακαναλική κόντρα για τα μάτια του Στέφανου Κασσελάκη, μάλλον για το γλέντι του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη. Επειδή έχουν ειπωθεί τέρατα τα οποία δεν θα αφήσω αναπάντητα... Δέχθηκα πολλά μηνύματα όταν ερχόμουν στο αυτοκίνητο "τι κόντρα είναι αυτή με την Σταματίνα;". Δεν έχω κόντρα με κανέναν. Βλέπω πολλούς τίτλους νέα κόντρα του Λιάγκα με τον Μάνεση.

Κόντρα έχεις όταν βγαίνεις βρίζεις κάποιον, σου απαντάει ο κάποιος και τον ξαναβρίζεις. Εκεί είναι η κόντρα. Πείτε μου πότε έβρισα τον κ.Μάνεση; Ίσα- ίσα είπα πως κακώς βγαίνει και διαμαρτύρεται για τα νούμερα, γιατί είναι από τους ικανούς που στα χρόνια κάνει μεγάλα νούμερα. Ε, μερικές φορές δεν έκανε. Σε όλους τυχαίνει. Γιατί να βγαίνει και να γκρινιάζει; Κάνει λάθος. Και βγήκε ο Μάνεσης.... Αλλά δεν πειράζει, θα κοιμηθώ το βράδυ που δεν με εκτιμά ο Μάνεσης. Κόντρα είναι όταν ο ένας βρίζει τον άλλον. Εγώ δεν έβρισα κανέναν. Ο κ. Μάνεσης απάντησε σε εμένα και δικαίωμά του. Είναι η γνώμη του και καλά έκανε και την είπε», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκα.

Τι είχε πει ο Μάνεσης για τον Λιάγκα

«Καθόλου δεν τον εκτιμάω, αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα. Άλλη ερώτηση. Και τι έγινε, που θεωρείται από τους επιτυχημένους της σεζόν». είχε πει ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του για τον Γιώργο Λιάγκα - δείτε τι είχε ειπωθεί.