Ιάσονας Λαγουτάρης: Δημόσια καταγγελία κατά της Αλίκης Κατσαβού: «Με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην...»

Τι λέει για το τέλος της συνεργασίας τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιάσονας Λαγουτάρης: Δημόσια καταγγελία κατά της Αλίκης Κατσαβού: «Με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην...»

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου κατήγγειλε δημόσια πως αναγκάστηκε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση από τον θίασο της Αλίκης Κατσαβού, ώστε να μην λάβει την αποζημίωση για το τέλος της συνεργασίας τους.

Τι είπε ο Λαγουτάρης για την Κατσαβού

«Δεν συνεργάζομαι πλέον διότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Ξεκινήσαμε να κάνουμε δύο έργα και στην ουσία δεν συνεχίσαμε γιατί είχαμε κάποια δεδουλευμένα γιατί άλλη συμφωνία είχαμε κάνει και δεν πήρα ποτέ τα χρήματα της συμφωνίας που είχαμε πει, οπότε έπρεπε να τη λήξω. Δεν υπήρχε συμβόλαιο δυστυχώς αλλά μία σύμβαση αορίστου.

Είχαμε συμφωνήσει για άλλα χρήματα που μου τα έκοψε και έβαλε κάποια χρήματα, ένα ποσό που θεώρησε σωστό η ίδια να μπει για να φανεί ότι με έχει πληρώσει. Τα υπόλοιπα χρήματα δυστυχώς δεν τα έβαλε. Με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην πάρω την απόλυση», αποκάλυψε ο Ιάσονας Λαγουτάρης.

«Δεν είμαι γραμμένος στο ΣΕΗ οπότε δεν έχω την δύναμη και την δυνατότητα να μην υποστηρίξουν γιατί δεν έχω την πλάτη να λέω ότι είναι κάποιος. Είναι νέος στο χώρο. Κάναμε πρόβες όλο το καλοκαίρι με την δυνατότητα ότι θα κάνουμε δυο παραστάσεις. Το βραδινό πήγε στράφι, κατέστρεψα όλο μου το καλοκαίρι. Να πως επίσης ότι ήμουν χειρουργημένος με το γόνατο μου, μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου δώσει τα λεφτά για την μετακίνηση μου στο θέατρο και ούτε τα μεταφορικά μου μου πλήρωσε», ανέφερε στην συνέχεια.

«Έχω αποδείξεις ότι έχει υπογράψει ότι έχω παραιτηθεί εγώ ενώ δεν είναι δική μου υπογραφή», είπε στο τέλος.

Η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού

Την απάντηση της έδωσε η Αλίκη Κατσαβού, η οποία από μεριά της ξεκαθάρισε πως: «Έχει πάρει όλα του τα δεδουλευμένα ο κ. Λαγουτάρης. Δεν χρωστάω κάτι. Είναι λυπηρό αν έκανε τέτοιες δηλώσεις. Είχαμε μια αγαπητή σχέση όσο κράτησε η συνεργασία μας. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει θίασο παιδικό μάλιστα, οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να έχουμε ταυτόχρονα τις δικές μας παραστάσεις. Ήταν δική του επιλογή να φύγει. Ποια μέσα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να αναγκάσει κάποιον να υπογράψει παρά την θέληση του;».

Δείτε επίσης: «Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω, αλλά τις νύχτες...» - Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού 4 χρόνια μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά