Πρωινό: Η γκάφα του Γιώργου Λιάγκα με τον Φώτη Ιωαννίδη - Η Ελένη Βουλγαράκη σάστισε με όσα άκουσε για τον σύντροφό της

«Όχι Γιώργο λάθος, ο Φώτης...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωινό: Η γκάφα του Γιώργου Λιάγκα με τον Φώτη Ιωαννίδη - Η Ελένη Βουλγαράκη σάστισε με όσα άκουσε για τον σύντροφό της

Την Τετάρτη 22/5 ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα λάθος στον αέρα του Πρωινού φέρνοντας έτσι σε αμήχανη θέση την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία άκουσε ξαφνικά το όνομα του συντρόφου της, Φώτη Ιωαννίδη χωρίς να το περιμένει.

Ο παρουσιαστής λοιπόν θέλοντας να μιλήσει για τις δηλώσεις που απέσπασε ο Γρηγόρης Μπάκας από τον Πάνο Ιωαννίδη (δείτε εδώ όσα είπε στο Πρωινό) μπέρδεψε τα ονόματα και πρόφερε το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη.

Η Ελένη Βουλγαράκη στο άκουσμα λοιπόν, πως ο σύντροφος της βρέθηκε στο αεροδρόμιο και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερά τους είδαμε να τα ''χάνει''. Πολύ γρήγορα όμως το λάθος αποκαταστάθηκε και τότε ξεκίνησαν οι πλάκες και τα πειράγματα στη δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη: «Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου και να...» - Η άβολη αντίδρασή της στην ερώτηση του Λιάγκα για τον Φώτη Ιωαννίδη

Το λάθος του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού με τον Φώτη Ιωαννίδη

Γ.Λ: Πάμε τώρα σε ένα θέμα που σε αφορά, διότι ο Γρηγόρης Μπάκας με ενημέρωσαν ότι πέτυχε στο αεροδρόμιο τον κύριο Φώτη Ιωαννίδη

Γ.ΜΠ: Όχι Γιώργο λάθος, ο Φώτης έκανε προπόνηση χθες. Τον Πάνο Ιωαννίδη

Γ.Λ: Συγγνώμη, τον Πάνο Ιωαννίδη; Το πρωί μου είπες ότι τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησες όχι τον Φώτη;

Γ.ΜΠ: Να μην τον παίξουμε; Να σου κάνω αύριο τον Φώτη άμα είναι...

Ε.Β: Όχι, να μην κάνεις τον Φώτη

Γ.Λ: Γιατί να μην κάνει τον Φώτη δεν κατάλαβα; Εσένα γιατί να σε ρωτήσουμε δηλαδή; Θα σε ρωτήσουμε εμείς ποιον θα κάνουμε; Αύριο θέλω να μου φέρεις τον Φώτη Ιωαννίδη, σήμερα θα παίξουμε τον Πάνο Ιωαννίδη.