Ελένη Βουλγαράκη: «Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου και να...» - Η άβολη αντίδρασή της στην ερώτηση του Λιάγκα για τον Φώτη Ιωαννίδη

Όλο την πειράζει για την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: «Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου και να...» - Η άβολη αντίδρασή της στην ερώτηση του Λιάγκα για τον Φώτη Ιωαννίδη

Σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ακούγεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε πολύ να πάρει συνέντευξη είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, τότε, βρήκε την αφορμή να "πειράξει" την συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη, η οποία βρίσκεται σε σχέση μαζί του, με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία στον αέρα, προσπαθώντας να αποφύγει την συνέχεια της συζήτησης.

Η αμηχανία της Ελένης Βουλγαράκη με την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για τον Φώτη Ιωαννίδη

«Γιατί δεν του κάνεις μία συνέντευξη να την παίξουμε εδώ;», της είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά: «Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου και να γίνουμε Big Brother…». «Κάνε του μία συνέντευξη και ρώτα τον σα να μην είσαι το κορίτσι του», συνέχισε εκείνος.

«Δεν θέλουμε», απάντησε στο τέλος η δημοσιογράφος, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει πως θα του μιλήσει εκείνη, καθώς έχουν γνωριστεί και έχουν γίνει πολλοί καλοί φίλοι, για να παραπονεθεί τότε ο Γιώργος Λιάγκας που εκείνος δεν τον έχει δει ακόμα από κοντά.

Δείτε επίσης: Την είχε στην αγκαλιά του & τη φιλούσε - ''Στάζει'' μέλι η νέα φωτογραφία της Ελένης Βουλγαράκη με το σύντροφό της

Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για την σχέση τους

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως, να είναι όλοι καλά. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη. Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά. Δεν είμαι παρεξηγιάρα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες για τα κακόβουλα σχόλια, όπως έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, εξήγησε πως εκείνη έπραξε πολύ καλά και έτσι θα έπρεπε να κάνουν όλοι, αλλά δεν φάνηκε να έχει τη διάθεση να το κάνει και εκείνη, αφού στόχος της είναι να λήξει το θέμα εδώ.