Στέφανος Κασσελάκης: «Για τον Λιάγκα δουλεύεις;» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Τι τον ρώτησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: «Για τον Λιάγκα δουλεύεις;» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Ο Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Τρίτης 21/5, βρέθηκε στο πάρτι για την ονομαστική εορτή του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, όπου τον συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και στάθηκε μπροστά της να κάνει μερικές δηλώσεις.

Κλήθηκε να απαντήσει για τα αρνητικά σχόλια μετά την εμφάνισή του με τον σύζυγό του, Tyler McBeth, στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Αργυρό (δείτε εδώ τι συνέβη στο καμαρίνι), ενώ όταν ρωτήθηκε εάν ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει και στον γάμο τους απάντησε με χιούμορ, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

«Θα δούμε κάποια στιγμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει στον γάμο σας;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου, με τον ίδιο να απαντά γελώντας: «Για τον Λιάγκα δουλεύεις;».

Δείτε επίσης: Σε επίγειο παράδεισο των Χανίων το γαμήλιο πάρτι τους - Οι αποκαλύψεις του Κρητικού θείου του

Και πρόσθεσε: «Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε χέρια παπάδων και την επόμενη ημέρα συγκαλύπτουν έγκλημα στα Τέμπη. Στείλτε ένα μήνυμα, βάλτε αυθεντικούς ανθρώπους που νοιάζονται μέσα στην ευρωβουλή.

Και αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει με έναν φίλο του για έναν φίλο του ένα βράδυ... Δεν τρέχει κάτι! Τι άλλαξε; Είμαστε μία χώρα η οποία μπορεί ένα κομμάτι της να έχει μία ευημερία και είναι εντάξει αυτό. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι, που φοβάται να περπατήσει στους δρόμους. Και αυτή την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες ώρες στη δράση. Εσείς την έχετε την ευθύνη γι' αυτό, τα ΜΜΕ. Έχετε στα χέρια σας την ευθύνη να αλλάζετε τις ζωές του κόσμου».