Στέφανος Κασσελάκης & Tyler McBeth: Σε επίγειο παράδεισο των Χανίων το γαμήλιο πάρτι τους - Οι αποκαλύψεις του Κρητικού θείου του

«Θα είναι ένα μείγμα ενός γάμου από τα παλιά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Tyler Mcbeth αναμένεται να κάνουν έναν δεύτερο γάμο μετά τον πολιτικό που έγινε πριν από λίγους μήνες στην Αμερική. Αυτή τη φορά το δεύτερο μυστήριο θα γίνει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κρήτη (δείτε εδώ το προσκλητήριο).

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα 4ήμερο γλέντι στην Ελλάδα με σκοπό να ευχαριστήσει φίλους και συγγενείς τους, που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στον γάμο στη Νέα Υόρκη. Πιο αναλυτικά, η εν λόγω γαμήλια γιορτή θα γίνει στα Χανιά από τις 28/8 μέχρι τις 31/8.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live στις 29/8 ο Κασσελάκης και ο Tyler έχουν διοργανώσει μια τελετή στο αμφιθέατρο του Βοτανικού Κήπου στα Χανιά, ένα αγαπημένο σημείο του νησιού του ζευγαριού.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και απείλησαν την ζωή του - Η απάντησή του

Λεπτομέρειες για την τοποθεσία του γάμου Κασσελάκη και Tyler McBeth

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη μαθαίνουμε περισσότερα για το γαμήλιο πάρτι: «Στο Σκινέ Χανίων. Θα γίνει από τις 28 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη. Θα έχει μία διάρκεια περίπου 4 ημέρες. Θα είναι ένα μείγμα ενός γάμου από τα παλιά και θα έχει βέβαια και αρκετά δρώμενα για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών από το εξωτερικό.

Δεν έλαβα προσκλητήριο, δεν νομίζω να λάβω προσκλητήριο έτσι και αλλιώς εγώ το έχω λάβει δια ζώσης πάρα πολύ καιρό τώρα. Οι στενοί συγγενείς συνήθως δεν λαμβάνουν προσκλητήρια έχει ειπωθεί στόμα με στόμα».