Δημήτρης Σταρόβας: Η επόμενη ημέρα μετά την κολπική μαρμαρυγή - Πως είναι η ψυχολογική του κατάσταση

«Ανέβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος και αμέσως...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανησυχία προκάλεσαν οι νέες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα καθώς μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο γνωστός καλλιτέχνης υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 22/5 κολπική μαρμαρυγή.

Ευτυχώς το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, σε κάθε περίπτωση όμως η νέα αυτή εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα να παραταθεί η νοσηλεία του Δημήτρη Σταρόβα.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το δύσκολο βράδυ του καλλιτέχνη μεταφέρθηκαν την Πέμπτη 23/5 στο Πρωινό από τον πρόεδρο του ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.

Οι δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

«Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται εδώ και ημέρες με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Η κατάστασή του είναι πλήρως ελεγχόμενη. Ρυθμίζεται η πίεσή, που έχει ένα πρόβλημα και η ομιλία του. Όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθει υγιής στην καθημερινότητά του. Χθες λοιπόν το βράδυ πράγματι είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ανέβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος και αμέσως τον εξέτασε. Διαπίστωσε το πρόβλημά του και το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή.

Σήμερα το πρωί είναι πάρα πολύ ήρεμος σε καλή κατάσταση. Δεν υπήρχε μέχρι χθες αυτό το πρόβλημα και μπορεί να είναι της στιγμής να είναι πρόσκαιρο. Αυτό που πρέπει να πούμε εμείς και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε στους θεράποντες γιατρούς είναι ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και πάει πάρα πολύ καλά στην υγεία του και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επανέλθει υγιής στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Σημασία έχει -όπως συμβαίνει σε πολλούς ασθενείς- ότι αντιμετωπίστηκε με μεγάλη επιτυχία. Είναι πάρα πολύ καλή η ψυχολογική του κατάσταση», είπε ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Οι τελευταίες δηλώσεις της συντρόφου του

«Είχαμε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη. Όμως παραμένουμε ψύχραιμοι. Αναμένουμε τους θεράποντες γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά», είπε η Άννα Σταθάκη για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα την Πέμπτη 23/5 στο Πρωινό.