Γιώργος Μαζωνάκης: Μαρτυρία σοκ για το οικογενειακό του πρόσωπο - «Έμαθα ποιος είναι...» αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιάγκας

«Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: Μαρτυρία σοκ για το οικογενειακό του πρόσωπο - «Έμαθα ποιος είναι...» αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιάγκας

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη σχετικά με την δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με οικογενειακό του πρόσωπο για τα περιουσιακά του στοιχεία. Σύμφωνα με την μαρτυρία, είχαν τσακωθεί ξανά στο παρελθόν πάλι για οικονομικά θέματα.

Τι λέει φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη για την δικαστική διαμάχη

«Έχουν μαλώσει και στο παρελθόν για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015», ανέφερε αρχικά φίλος του καλλιτέχνη.

«Εγώ συνεργαζόμουν με... γιατί είχαν μαλώσει και δεν ήθελα να... αφήσω στο δρόμο. Είχα δώσει για να δουλεύει το μαγαζί, ένα ποσοστό για να μπορέσει να το δουλέψει... είχα στηρίξει αν και είδε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί και είχε δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά», συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Από πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως έμαθε ποιο είναι το πρόσωπο με το οποίο έχουν την δικαστική διαμάχη και όπως ανέφερε "έχει πέσει από τα σύννεφα".

«Ρώτησα και μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός - τον οποίο δεν παίρνω θέση - Τα λεφτά είναι λεφτά, έρχονται πίσω, οι σχέσεις των ανθρώπων δεν έρχονται πίσω. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Ζούσαν και αναπνέανε ο ένας για τον άλλο.

Εγώ που κοροϊδεύω αυτούς που λένε "πέφτω από τα σύννεφα", εγώ όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα και έμαθα ποιος είναι. Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Μου δημιουργεί τεράστια θλίψη και στεναχώρια. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: Πετρόχτιστο με τεράστια βεράντα που έχει θέα το φαράγγι και τη θάλασσα - Το εξοχικό του σε μικρό χωριό της Κρήτης

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της δικαστική διαμάχης με συγγενικό του πρόσωπο - Γιατί έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Μαζωνάκη: «Υπήρχε η αίσθηση ότι τον προστατεύουμε γιατί τον αγαπάμε...»

Γιώργος Μαζωνάκης: Το πρόσωπο που "φωτογραφήθηκε" για την κατάχρηση των χρημάτων του σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα για τον τραγουδιστή, με δεμένο πόδι ανήμερα του Πάσχα

«Σας κοροϊδεύω μέσα στη μούρη!» - Έξαλλοι στο Πρωινό Σουσού με τις πρώτες δηλώσεις του Μαζωνάκη μετά την ακύρωση της εμφάνισής του στο Φωταέριο