Κατερίνα Καινούργιου: ''Καταπέλτης'' κατά της Φαίης Σκορδά - «Εγώ δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνα από πίσω σε διευθυντικά στελέχη να πω...»

«Μου μετέφεραν και από την ομάδα της...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: ''Καταπέλτης'' κατά της Φαίης Σκορδά - «Εγώ δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνα από πίσω σε διευθυντικά στελέχη να πω...»

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε ανοιχτά την Πέμπτη 23/5 στη Φαίη Σκορδά σχετικά με τα όσα είπε η παρουσιάστρια την Τετάρτη 22/5 στο Fay's Time (δείτε εδώ) για τα σχόλια αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τον πολύ πιθανή μεταγραφή που θα κάνει στον ΑΝΤ1.

Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά έδειξε να είναι ενοχλημένη με το Super Κατερίνα και τις προβλέψεις που κάνουν με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει, πως εκείνη όσα έχει να δηλώσει τα λέει μπροστά στις κάμερες.

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά

«Εγώ έχω ένα καλό όμως, τα λέω όλα μπροστά. Εγώ δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνα από πίσω να πω σε διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις ''αυτή δεν κάνει'', ''Πως το επιτρέπετε αυτό''. Είμαι ένας άνθρωπος που και να πω τη μπούρδα μου, θα την πω. Μετά θα πάω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εμένα δεν μου αρέσουν τα από πίσω. Γενικότερα τα λέω.

Εγώ πάντως όλα αυτά τα είπα για καλό. Το ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις από άλλα κανάλια και μάλιστα συγκεκριμένα είπα ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού και έχουν μία καλή σχέση. Τιμητικό είναι να λες ότι έχει πρόταση από τον ΑΝΤ1. Από το Mega, που που ξαναλέω ότι ό,τι και αν έχει γίνει με μένα και τη Δανάη είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει και από εκεί πρόταση η Φαίη.

Μου μετέφεραν και από την ομάδα της Φαίης, ότι το είπε για εμένα και ότι ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο συνέχεια έλεγαν χίλια εδώ. Ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Ε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.