Φαίη Σκορδά: «Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα» - Άφωνοι όλοι με την μπηχτή της

"Κόλαφος" η παρουσιάστρια για όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα» - Άφωνοι όλοι με την μπηχτή της

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον του Θάνου Κιούση, ο οποίος αυτή τη χρονιά παρουσιάζει το 5x5 στο κανάλι του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, όμως, έγινε και μία ερώτηση από συνεργάτης της παρουσιάστρια για το δικό της μέλλον, με την ίδια να δίνει μία απάντηση που τους άφησε όλους άφωνους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας την ρώτησε εάν έχει προχωρήσει και εκείνη σε κάποια συμφωνία με το αντίπαλο, κανάλι, με την Φαίη Σκορδά να ρίχνει ξεκάθαρα τα "καρφιά" της σε συναδέλφους της που μιλούν για εκείνη χωρίς να γνωρίζουν...

Δείτε επίσης: Της πετούσαν γαρύφαλλα και υπονοούμενα στο ΣΚΑΙ όταν την είδαν στα λευκά - «Δεν είμαι καλά! Προσπαθώ να είμαι»

Η μπηχτή της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Με παίρνει τηλέφωνο χθες και μου λέει "έκλεισε στον ΑΝΤ1". Λέω "ποιος;"», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, μιλώντας για το τηλεφώνημα από τον συνεργάτη της που παρουσίασε το ρεπορτάζ για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Έκλεισες;», την ρώτησε, τότε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ίδια αποκρίθηκε: «Έκλεισε! Για μένα, θα γίνουν οι ανακοινώσεις από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα».

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Συγκινούμαι γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια μπροστά στην κάμερα του Alpha