Φαίη Σκορδά: Της πετούσαν γαρύφαλλα και υπονοούμενα στο ΣΚΑΙ όταν την είδαν στα λευκά - «Δεν είμαι καλά! Προσπαθώ να είμαι»

Το όλο νόημα τραγούδι και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Της πετούσαν γαρύφαλλα και υπονοούμενα στο ΣΚΑΙ όταν την είδαν στα λευκά - «Δεν είμαι καλά! Προσπαθώ να είμαι»

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Απριλίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της, Fay's Time, φορώντας λευκά και κατεβαίνοντας τα σκαλιά, οι συνεργάτες της στο στούντιο του ΣΚΑΙ της πετούσαν γαρύφαλλα και τραγουδούσαν δυνατά το τραγούδι του Χάρη Βραθακούρη με τίτλο "Χωρίς εσένα δεν υπάρχω" που έπαιζε εκείνη τη στιγμή.

Αφού τους πλησίασε, ξεκίνησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος μεταξύ τους, ο οποίος κατέληξε στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, με την ίδια να δηλώνει πως δεν επιθυμεί νέους έρωτες και συντρόφους στη ζωή της, παρά τα υπονοούμενα που της πετούσαν.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Καταλαβαίνω τώρα γιατί όλα τα τραγούδια που βάζετε εδώ έχουν μία θεματική, τον έρωτα. Εμένα όμως μου αλλάζετε το mood τώρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Άγγελο Βουράκη να λέει με χιούμορ: «Είναι πιο κυνικό το πράγμα. Είναι τι είναι ικανός να κάνει ένας άνθρωπος για τη δουλειά του. Όλοι για του χρόνου αγχωνόμαστε και λέμε "κάτσε να την καλοπιάσουμε" μη τρελαίνεσαι».

Δείτε επίσης: Διέψευσε στον αέρα του Fays Time τις φήμες για το όνομα της - «Να πω κάτι για να το κλείσουμε αυτό...»

«Δεν εξαρτάται από μένα», απάντησε τότε η Φαίη Σκορδά και λίγο μετά συνέχισε: «Ωραίος ο έρωτας. Το θέμα είναι να είναι ερωτευμένοι και οι δύο και όχι μόνο ο ένας. Το βασικό είναι αυτό».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τότε, της επισήμανε: «Αυτό είναι τεχνική λεπτομέρεια» και αμέσως μετά έπαιξε το τραγούδι "Στο έρωτα παρανοείς", με τον ίδιο να λέει: «Θα έρθει ο έρωτας και θα παρανοούμε».

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, του απάντησε έντονα: «Δεν θέλω, ευχαριστώ. Τίποτα δεν θέλω, αφήστε με ήσυχη. Εγώ δεν είμαι καλά. Προσπαθώ να είμαι καλά, λειτουργική με τη δουλειά, με τα παιδιά. Μη με βάζετε σε τέτοια. Με τα γατιά και τον σκύλο....», και άλλαξε θέμα.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Σέρχιο Αραούχο που της "χρέωσαν" για σύντροφο - Χωρισμένος με μια κόρη, νέα σχέση και πολλά εκατομμύρια