Μιχάλης Κουινέλης: Πρωτοφανές ξέσπασμα σε συναυλία του - «Ποιος είναι ο μ@λακ@ς; Να κάνω τη συναυλία ή να φύγω;» (Βίντεο)

Παραλίγο να αποχωρήσει από τη σκηνή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μιχάλης Κουινέλης: Πρωτοφανές ξέσπασμα σε συναυλία του - «Ποιος είναι ο μ@λακ@ς; Να κάνω τη συναυλία ή να φύγω;» (Βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό είδαμε να συμβαίνει σε πρόσφατη συναυλία του Μιχάλη Κουινέλη στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια με τον γνωστό τραγουδιστή να χάνει τη ψυχραιμία του με μια επαναλαμβανόμενη κίνηση από πρόσωπο που βρισκόταν στο κοινό.

Το βίντεο από τη στιγμή που ο τραγουδιστής των Stavento χάνει την ψυχραιμία του δημοσιεύτηκε από χρήστη του Tik Tok και έτσι έγινε viral η αντίδρασή του. Ο λόγος μάλιστα που διέκοψε το τραγούδι του και παραλίγο να αποχωρήσει και από τη συναυλία είχε να κάνει με άνθρωπο που πετούσε ''μπιλάκια'' όπως αναφέρθηκε στη σκηνή.

Με οργή και έντονα σχόλια αναζητούσε ο Μιχάλης Κουινέλης το εν λόγω άτομο στο κοινό μη μπορώντας να καταλάβει ποιος και γιατί ήθελε να διακόψει τη βραδιά και την ευχάριστη ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Κουινέλης - Ήβη Αδάμου: Η διαφορά ηλικίας και η γυναίκα που τους... χώρισε

Η οργή του Μιχάλη Κουινέλη με συμβάν σε συναυλία του

«Ποιος είναι ο μ@λακ@ς πετάει μαλακίες; Ποιός πετάει μπιλάκια; Θέλετε να κάνω τη συναυλία ή να φύγω; Ποιος είναι ο μαλάκας που πετάει μπιλάκια; Δηλαδή ήρθαμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και πετάτε μ@λ@κιες αλήθεια;», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.