Πάνος Μουζουράκης: «Είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την μονάκριβη κόρη του

Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με την σύζυγό του, Μαριλού Κοζάρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάνος Μουζουράκης: «Είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την μονάκριβη κόρη του

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου σε εκδήλωση γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού και οι δυο τους στάθηκαν να πραγματοποιήσουν μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή.

Μίλησαν για την συνεργασία τους και την μεταξύ τους σχέση με τα καλύτερα λόγια, ενώ ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην κόρη του, που ήρθε στη ζωή του πριν από μερικούς μήνες και την άλλαξε για πάντα, αφού τον έκανε να αισθανθεί πράγματα που φαίνεται πως είχε ξεχάσει.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για την κόρη του

«Η Έλενα είναι υποστηριστική στα πάντα. Αυτό το λαμπερό πλάσμα, λάμπει μέσα από την ψυχή της και όλο αυτό το φως δεν ντρέπεται, δεν φοβάται να το μοιράσει απλόχερα, όποια στιγμή κι αν το χρειαστείς. Είναι η γραμμή βοήθειάς μου», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για την Παπαρίζου και εκείνη επισήμανε με την σειρά της για εκείνον: «Όταν μιλάμε στο τηλέφωνο θέλουμε την ωρίτσα μας. Λέμε πολλά γενικότερα. Είναι πάρα πολύ καλός φίλος. Μη σου πω ότι είναι και ένας από τους καλύτερούς μου φίλους. Σ' αγαπάω, είδες;» και πρόσθεσε:

«Αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αγαπώ πολύ και τη γυναίκα του. Είμαι χαρούμενη για ότι έχει κάνει ο Πάνος και για όλα τα καινούργια που έρχονται μέσα στη ζωή του, όπως και αυτό το μικρό λαμπερό πλασματάκι που έχει έρθει στη ζωή του».

Δείτε επίσης: «Το παιδί προέκυψε γρήγορα...» - Η εξομολόγηση για το γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη και την κόρη τους

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, ήρθε και μαζί με τον δίσκο. Είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε επιτέλους να πάρει τη θέση του στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17», σημείωσε στο τέλος ο Πάνος Μουζουράκης (δείτε εδώ ποιο όνομα θα σώσει στην κόρη του και πότε θα γίνει η βάφτισή της).