Στέλιος Παρλιάρος: ''Λύγισε'' μιλώντας για τον γολγοθά που πέρασε - «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»

«Ήμουν μόνος μου και πάλευα με τα πάντα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέλιος Παρλιάρος: ''Λύγισε'' μιλώντας για τον γολγοθά που πέρασε - «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»

Ο Στέλιος Παρλιάρος ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 22/5 στην εκπομπή Eq με τον γνωστό ζαχαροπλάστη να παραχωρεί μια εξομολογητική συνέντευξη για τη ζωή του και όλα όσα ευχάριστα και μη έχει συναντήσει στην πορεία του.

Οι οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει ο Παρλιάρος είναι γνωστές, καθώς έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τα χρέη στις επιχειρήσεις του και την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να ορθοποδήσει.

Όπως αναλυτικά είπε ο Στέλιος Παρλιάρος, το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλή ζαχαροπλαστική και το ότι είχε μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του δεν σήμαινε απαραίτητα, πως μπορούσε να διευθύνει τις επιχειρήσεις του και έτσι ξεκίνησε ο οικονομικός γολγοθάς του.

Δείτε επίσης: Στέλιος Παρλιάρος: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του για τον ρατσισμό λόγω AIDS

Η συγκίνηση του Στέλιου Παρλιάρου με την εξομολόγησή του

«Αν η ζωή ήταν flat δεν θα είχε νόημα. Δεν θα είχε ενδιαφέρον. Το έχω περάσει το βουνό για 10 χρόνια αλλά μέσα από αυτό με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ήταν πανεπιστήμιο για εμένα. Όταν είσαι 20 - 23 χρονών, που να ξέρεις από οικονομικά; Ήμουν μόνος μου και πάλευα με τα πάντα. Ήταν τα ανίψια που πάνω σε ένα σκαμπό και έφτιαχναν ταρτάκια, ήταν μικρά παιδιά. Ερχόταν και η αδελφή μου και με βοηθούσε, οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά.

Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα, ό,τι έβρισκα το καλύτερο. Οπότε κάποια στιγμή λέω τι κάνω; Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια ναι. Δεν έπαθα τίποτα γιατί έκανα πάντα όνειρα.

Ήμουν ένας άνθρωπος ειδικά εκείνη την περίοδο πολύ νεότερος και διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει - έχω και φοβερή αισιοδοξία - άλλη μέρα. Δούλευα σκληρά με βοήθησαν πολλοί φίλοι και ψυχολογικά και κάποιοι και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια πάρα πολύ ανανεωμένος και αυτό ήταν μέχρι το 1999 και από το 2004, εδώ και 20 χρόνια είναι τελείως διαφορετική η ζωή μου», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.