Γιώργος Μαζωνάκης: Το πρόσωπο που "φωτογραφήθηκε" για την κατάχρηση των χρημάτων του σκέφτεται να κινηθεί νομικά

«Εκτίθεται από το πρωί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Fays Time στον ΣΚΑΙ σήμερα Πέμπτη 23/5, σχολιάζοντας την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με συγγενικό του πρόσωπο που φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματα του γεγονός που κατάλαβε όταν αποφάσισε να δει τι χρήματα έχει συγκεντρώσει στα τόσα χρόνια καριέρας του.

Σχετική ανακοίνωση μάλιστα εξέδωσε και ο δικηγόρος του, ενώ ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία αναφορά, αφού πάντα προστάτευσε την προσωπική του ζωή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή, δήλωσε πως το πρόσωπο που έχει "φωτογραφηθεί" για την κατάχρηση χρημάτων του Γιώργου Μαζωνάκη είναι ενοχλημένο και σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την υπόθεση

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης επιλέγει να κάνει αυτή την κίνηση μέσω του δικηγόρου του. Όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζαμε ότι είχε έναν συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που ήταν δίπλα του, τον υποστήριζαν, τον προστάτευαν και ήταν εξ αυτών ο μάνατζερ του και είχαν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα επαγγελματικά του», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Με τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν έχει καμία επαφή και το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο για εμένα "φωτογραφίζεται" πολύ λάθος που βγήκε το όνομα στη δημοσιότητα, νομίζω το πρόσωπο αυτό σίγουρα θα ζητήσει εξηγήσεις και θα κινηθεί νομικά που εκτίθεται από το πρωί. Δεν μιλήσαμε. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά, το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πάρα πολύ ενοχλημένο που είδε το όνομά του να έχει εμπλακεί.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει βγει ένα δημοσίευμα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης (δείτε εδώ). Δεν είναι τυχαίο αυτό ότι βγήκε από ένα μέσο της Κύπρου. Όταν γίνεται διάρρηξη αμέσως αυτό μπορείς να το μάθεις από την αστυνομία. Ούτε ο γείτονας θα στο πει, ούτε ο φρουρός, ούτε ο συνεργάτης, Όλο αυτό κατασκευάστηκε σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα